Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gosiu - nie udało się jeszcze odsmoczkować... tzn. w dzień nie dostaje tylko do snu, w nocy jak nie ma smoczka to non stop się budzi, jeszcze się chwilę wstrzymam, może w końcu mały zmądrzeje i zrozumie że to beeeremont dobiega końca, dziś już wstawiają nowe okna (na koszt właścicielki), malowanie, oświetlenie i system alarmowy, monitoring mój mąż sam założył
w następnym tygodniu mamy odbiór sanepidu i dopiero po odbiorze, możemy starać się o koncesje na alkohol, ale z tym problemu nie będzie bo teściowa ma wtyki WSZĘDZIE i wszystko już załatwiła, z sanepidem też
Mam nadzieje że ta gorączka to od szczepionki, bidulka mała... :*
U nas reakcja na ostatnie szczepienie była taka że mały był ospały i bardzo bolała go nóżka, aż płakał, przykurczał nóżkę i pokazywał że tu boli... mój kochany!!! dobrze że już po ostatniej, na pneumo nie szczepimy![]()
pamiętam, że poprzednim razem też była ospała i miała stan podgorączkowygosiagro to dobrze jak spi, obserwuj czy goraczka nie rosnie, ale taka podwyzszona temperatura to czesta reakcja na spora dawke wirusow w organizmie![]()