reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam, Ty sie znasz na butach to mi doradz. Zreszta, jesli ktoras ma pojecie, to rady mile widziane.
Czym moge wyczyscic moje naturalnie jasne, a w rzeczywistosci wybrudzone UGGi? Nie wiem czy owczej welny nie czysci sie czasem czyms specjalnym.
suchą piętką jasnego chleba spróbuj - tak mi babcia zawsze zamszowe buciki czyściła;-) a później potraktuj impregnatem w sprayu

reklama
Elvie, ale mi trzeba lopatologicznie. Pietka- czyli skorka mam trzec, czy tym srodkiem?

Kaśka ty to potrafisz człowieka rozabawić od rana :-D:-D:-D:-D:-D
Z piętkami mi się kojarzy moja babcia która mi zawsze mówiła że jak je będę jadła to cycki mi będą rosły :-pJak z chleba to właśnie najbardziej lubię piętki więc w piekarni nigdy nie kupuję chleba krojonego:tak:

Gosieńka padłam :-D ja od zawsze piętki lubiłam a cycki mi nie urosły... mnie mówili że kto je ostatki ten piękny i gładki :-D
Nata Katikowej nie chodziło o środkową część chleba tylko o to czy jak już odkroi tą piętkę to ma pucować buta stroną ze skórką czy tą stroną od której jest mięciusieńki miąższ :-p :-D ;-)

Dziewczyny mozecie mi polecic jakis chodzik pchacz? Najważniejsze zeby mial blokade kolek
Olka wczoraj bardzo ladnie dostawiala nozki pchajac krzeselko ze zdecydowalam sie na zakup

reklama
Do góry