reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniez dla mnie te klocki z linku elvie sa fajne, Olka ma podobne ale z FP i lubi wiskac te "lebki", te ze smily play tez chyba kupimy

laski o kuchniach bylo. a ma ktoras ta kuchnie z FP, Nata chyba Julka ma?
mozecie mi powiedziec czy one fajne sa? niezbyt skompl;ikowane? widzialam reklame w tv i tak z B myslimy zeby moze Olce cos takiego kupic..

musze tez zaopatrzyc mala w zabawki typu takich piramidek, tzn tyuch co sie uklada np krazki jeden na drugim...

Marta - tak Julka ma - jest super. mam pięć trybów - jakieś muzyczki, słowa, zdania - po polsku i angielsku - ma także odgłosy gotowania, smażenia, odkręconej wody - można włączyć światełko.
Julka dostała to na roczek, ale bawi się nadal - tym bardziej teraz kiedy bawi się w gotowanie obiadku

Te klocki z FP mamy :-) wiec 'ida dalej'...
Kierownice do wozka musze oblukac, chociaz mlody w wozku nie jezdzi... masakra jakas... ale mam nadzieje, ze mu sie odmieni :-)

Kittek- cala reszta (ciuszki, gadzety, wozek itd) tez od nas do malego 'poleciala' lub 'leci'... spacerowki nie maja, ale chca Maca, a kolejnego nie kupie :-D

No mam zagwozdke :-(

Julka ma taką kierownicę - można ją przyczepić do stołu podłogi, blatu fotelika - nie powiem mały rajdowiec mi rośnie

Aniam najblizszy sklep Ikea mam w gdansku wiec najszybciej tam w maju pojade hehe

Gosienko baaardzo Ci dziekuje, wlasnie taka z FP chyba Olce kupie wlasnie na Mikolaja:) w czwartek jade do Olsztyna z moim tata samochodem to moze zdazymy do hurtowni sie wybrac:) ale jeszcze raz dziekuje za propozycje:)

Marta daj znać dokładnie kiedy będziecie - ja w hurtowniach zabawek nie płacę marży - biorę na fakturę - to zawsze możesz mieć taniej o 20%

W temacie zabawek do wody - Małż kupił Julce zabawkę do kąpieli w biedronce - przykleja się to do wanny lub kafelek i jak się nalewa wody to żaba przewraca oczami, kwiatek się kręci, żaki skaczą - bardzo fajna rzecz

gazetka z lidla - LIDL
No to Lenka dostanie komplet instrumentów, ten z cymbałkami;-)

Aha, jakbyście planowały z tej ulotki kupić body z długim rękawem ze str. 3 albo golfy ze str. 9 to odradzam. Gatunkowo są ok, ale są takie wąskie, że moja drobna Lenka ma te największe rozmiary 104 i już teraz są dobre a normalnie nosi rozm. 86 a golfy się ciężko zakłada.

reklama
Aniam, Ty sie znasz na butach to mi doradz. Zreszta, jesli ktoras ma pojecie, to rady mile widziane.
Czym moge wyczyscic moje naturalnie jasne, a w rzeczywistosci wybrudzone UGGi? Nie wiem czy owczej welny nie czysci sie czasem czyms specjalnym.

Do góry