Katik
...jestem mamą...
Ja tez, i tez lalam nad lapemKatik- no poryczalam sie ze smiechu, powaznie! Bo ja to sobie ZWIZUALIZOWALAM!!!Pytanie, co na to babcia
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez, i tez lalam nad lapemKatik- no poryczalam sie ze smiechu, powaznie! Bo ja to sobie ZWIZUALIZOWALAM!!!Pytanie, co na to babcia
![]()
Aniez dla mnie te klocki z linku elvie sa fajne, Olka ma podobne ale z FP i lubi wiskac te "lebki", te ze smily play tez chyba kupimy
laski o kuchniach bylo. a ma ktoras ta kuchnie z FP, Nata chyba Julka ma?
mozecie mi powiedziec czy one fajne sa? niezbyt skompl;ikowane? widzialam reklame w tv i tak z B myslimy zeby moze Olce cos takiego kupic..
musze tez zaopatrzyc mala w zabawki typu takich piramidek, tzn tyuch co sie uklada np krazki jeden na drugim...
Te klocki z FP mamy :-) wiec 'ida dalej'...
Kierownice do wozka musze oblukac, chociaz mlody w wozku nie jezdzi... masakra jakas... ale mam nadzieje, ze mu sie odmieni :-)
Kittek- cala reszta (ciuszki, gadzety, wozek itd) tez od nas do malego 'poleciala' lub 'leci'... spacerowki nie maja, ale chca Maca, a kolejnego nie kupie
No mam zagwozdke :-(
Aniam najblizszy sklep Ikea mam w gdansku wiec najszybciej tam w maju pojade hehe
Gosienko baaardzo Ci dziekuje, wlasnie taka z FP chyba Olce kupie wlasnie na Mikolajaw czwartek jade do Olsztyna z moim tata samochodem to moze zdazymy do hurtowni sie wybrac
ale jeszcze raz dziekuje za propozycje
![]()
No to Lenka dostanie komplet instrumentów, ten z cymbałkami;-)gazetka z lidla - LIDL