Nie elvie tylko aniez szuka;-)Elvie może jakaś książeczka z tych miękkich piszcząco , szeleszcząco grających , ew kierownica do wózka taka jak jest w mothercare elc
http://allegro.pl/interaktywna-kierownica-elc-i1933345759.html
nowa kosztuje 75 zeta .
reklama
Aniez dla mnie te klocki z linku elvie sa fajne, Olka ma podobne ale z FP i lubi wiskac te "lebki", te ze smily play tez chyba kupimy
laski o kuchniach bylo. a ma ktoras ta kuchnie z FP, Nata chyba Julka ma?
mozecie mi powiedziec czy one fajne sa? niezbyt skompl;ikowane? widzialam reklame w tv i tak z B myslimy zeby moze Olce cos takiego kupic..
musze tez zaopatrzyc mala w zabawki typu takich piramidek, tzn tyuch co sie uklada np krazki jeden na drugim...
mozecie mi powiedziec czy one fajne sa? niezbyt skompl;ikowane? widzialam reklame w tv i tak z B myslimy zeby moze Olce cos takiego kupic..
musze tez zaopatrzyc mala w zabawki typu takich piramidek, tzn tyuch co sie uklada np krazki jeden na drugim...
Aniez dla mnie te klocki z linku elvie sa fajne, Olka ma podobne ale z FP i lubi wiskac te "lebki", te ze smily play tez chyba kupimy
takie piramidki to szukaj w marketach jakieś bezfirmowe mozna kupić za jakieś 10 zł . w ikea masz drewniana taką zabawkę za 19 zł .
hehe myślałam o Aniez a napisałam Elvie
gosienkag76
Fanka BB :)
Martuś ja mam taką piramidkę z FP super gra i świeci jak się takie gwiazdki wkłada.Podaj mi adres na priv to Olka dostanie na Mikołaja

aniez
Fanka BB :)
Te klocki z FP mamy :-) wiec 'ida dalej'...
Kierownice do wozka musze oblukac, chociaz mlody w wozku nie jezdzi... masakra jakas... ale mam nadzieje, ze mu sie odmieni :-)
Kittek- cala reszta (ciuszki, gadzety, wozek itd) tez od nas do malego 'poleciala' lub 'leci'... spacerowki nie maja, ale chca Maca, a kolejnego nie kupie
No mam zagwozdke :-(
Kierownice do wozka musze oblukac, chociaz mlody w wozku nie jezdzi... masakra jakas... ale mam nadzieje, ze mu sie odmieni :-)
Kittek- cala reszta (ciuszki, gadzety, wozek itd) tez od nas do malego 'poleciala' lub 'leci'... spacerowki nie maja, ale chca Maca, a kolejnego nie kupie

Ooo tez o tym myślałamAniez a może jakieś zabawki do wody ?

Lenka dostała zabawkę do wody od cioci Dagi i do dzisiaj ją ma i lubi:-)
Katik
...jestem mamą...
hehehheheTe klocki z FP mamy :-) wiec 'ida dalej'...
brachol pokombinuje, to i babci jakos te kierownice przy chuscie zamontuja, i mlody bedzie mial full wypas

Aniam najblizszy sklep Ikea mam w gdansku wiec najszybciej tam w maju pojade hehe
Gosienko baaardzo Ci dziekuje, wlasnie taka z FP chyba Olce kupie wlasnie na Mikolaja
w czwartek jade do Olsztyna z moim tata samochodem to moze zdazymy do hurtowni sie wybrac
ale jeszcze raz dziekuje za propozycje
Gosienko baaardzo Ci dziekuje, wlasnie taka z FP chyba Olce kupie wlasnie na Mikolaja
reklama
Podziel się: