reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Kobiety jakie tabletki do zmywarki i jaka sol polecacie bo musze sie zaopatrzyc a slyszalam ze te finish quantum wcale takie nie najlepsze tylko najdrozsze
Ja od początku jak mam zmywarkę to używam Calgonit zarówno pastylki jak i sól i jestem zadowolona, mój małż w pracy ma zmywarkę i oni używają najzwyklejszych z biedronki lub lidla ale dosć często pozostają ślady zwłaszcza na szklankach.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Isabella ja sol biore obojętnie jaką byle by było ją dużo i najlepiej w promocji 
a tabletki to stosuje Finish ale te All i One.

a tabletki to stosuje Finish ale te All i One.
filonka
Izabela- ja pierwszy raz tez kupiłam finish, ale nie byłam z nich zdowolona, teraz kupuje ludwik, nie pozostawia mlecznego osadu na naczyniach. a sól to rózne ostatnio kupiłam Teskową.
aniez
Elvie- fajny miś :-)
Laski... HEEEELP! Potzrebuję natchnienia... szukam prezentu dla sześciomiesięczniaka, który już duuużooo ma... od razu napiszę, że jeździk będzie na urodziny, stolik jest... pojęcia nie wiem, co pod choinkę kupić... a chciałabym coś fajnego. Może jest coś, czym Wasze dzieciaki bawiły sie szczególnie (moje nie wchodzą w grę, jako źródło natchnienia, bo wszystkie zabawki po nich idą do brzdąca)... I jestem w kropce.
Laski... HEEEELP! Potzrebuję natchnienia... szukam prezentu dla sześciomiesięczniaka, który już duuużooo ma... od razu napiszę, że jeździk będzie na urodziny, stolik jest... pojęcia nie wiem, co pod choinkę kupić... a chciałabym coś fajnego. Może jest coś, czym Wasze dzieciaki bawiły sie szczególnie (moje nie wchodzą w grę, jako źródło natchnienia, bo wszystkie zabawki po nich idą do brzdąca)... I jestem w kropce.
aniez - zaznaczyłam wg popularności:
TOMY 2015 POZYTYWKA PROJEKTOR KUBUŚ PUCH. - KURIER (1928974559) - Aukcje internetowe Allegro
*s* Smily KLOCKI Z NIESPODZIANKĄ interaktywne NEW (1928224584) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC DMUCHANY z ZABAWKAMI - PLUS 50 piłeczek. HIT (1929523155) - Aukcje internetowe Allegro
ten kojec fajny;-)
TOMY 2015 POZYTYWKA PROJEKTOR KUBUŚ PUCH. - KURIER (1928974559) - Aukcje internetowe Allegro
*s* Smily KLOCKI Z NIESPODZIANKĄ interaktywne NEW (1928224584) - Aukcje internetowe Allegro
KOJEC DMUCHANY z ZABAWKAMI - PLUS 50 piłeczek. HIT (1929523155) - Aukcje internetowe Allegro
ten kojec fajny;-)
Kobiety jakie tabletki do zmywarki i jaka sol polecacie bo musze sie zaopatrzyc a slyszalam ze te finish quantum wcale takie nie najlepsze tylko najdrozsze
Dobre sa z lidla i tanie , tylko ja kupowałam te zwykłe co do nich trzeba tez nabłyszczacz dolać . tabletki kosztują chyba 9 zeta nabłyszczacz 5 ;
Miałam też te wszelakie finishe i somaty bo to dostaję od koleżanki z euro agd za free ale dla mnie wsio to samo co te z lidla .
Elvie może jakaś książeczka z tych miękkich piszcząco , szeleszcząco grających , ew kierownica do wózka taka jak jest w mothercare elc
http://allegro.pl/interaktywna-kierownica-elc-i1933345759.html
nowa kosztuje 75 zeta .
reklama
Aniez a czy w takim wypadku jest sens kupować zabawki? Przecież ten maluch nie będzie sam wiedział czym się ma bawić? Masz ciężkie zadanie 
Isabela ja używam tabletek finish i jestem zadowolona.
Ja się zakochałam w filcowych broszkach. Mai zamówiłam słonika bez agrafki a sobie rozetkę z linka poniżej
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Isabela ja używam tabletek finish i jestem zadowolona.
Ja się zakochałam w filcowych broszkach. Mai zamówiłam słonika bez agrafki a sobie rozetkę z linka poniżej
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ostatnia edycja:
Podziel się: