reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ella, misiek właśnie poszedł z Lenka spać, więc jak wstaną to mu foty cyknę i wrzucę - śliczny jest i taki bardzo miły w dotyku;-) Są dwie wersje kolorystyczne - beżowa i miodowa, my mamy tą ciemniejsza, miodową.

reklama
Kobiety jakie tabletki do zmywarki i jaka sol polecacie bo musze sie zaopatrzyc a slyszalam ze te finish quantum wcale takie nie najlepsze tylko najdrozsze

Kobiety jakie tabletki do zmywarki i jaka sol polecacie bo musze sie zaopatrzyc a slyszalam ze te finish quantum wcale takie nie najlepsze tylko najdrozsze

Ja od początku jak mam zmywarkę to używam Calgonit zarówno pastylki jak i sól i jestem zadowolona, mój małż w pracy ma zmywarkę i oni używają najzwyklejszych z biedronki lub lidla ale dosć często pozostają ślady zwłaszcza na szklankach.

Izabela- ja pierwszy raz tez kupiłam finish, ale nie byłam z nich zdowolona, teraz kupuje ludwik, nie pozostawia mlecznego osadu na naczyniach. a sól to rózne ostatnio kupiłam Teskową.

DSC_0022-1.jpg
Lenka i realowy miś;-)

Elvie- fajny miś :-)

Laski... HEEEELP! Potzrebuję natchnienia... szukam prezentu dla sześciomiesięczniaka, który już duuużooo ma... od razu napiszę, że jeździk będzie na urodziny, stolik jest... pojęcia nie wiem, co pod choinkę kupić... a chciałabym coś fajnego. Może jest coś, czym Wasze dzieciaki bawiły sie szczególnie (moje nie wchodzą w grę, jako źródło natchnienia, bo wszystkie zabawki po nich idą do brzdąca)... I jestem w kropce.

Dobre sa z lidla i tanie , tylko ja kupowałam te zwykłe co do nich trzeba tez nabłyszczacz dolać . tabletki kosztują chyba 9 zeta nabłyszczacz 5 ;
Miałam też te wszelakie finishe i somaty bo to dostaję od koleżanki z euro agd za free ale dla mnie wsio to samo co te z lidla .

Elvie może jakaś książeczka z tych miękkich piszcząco , szeleszcząco grających , ew kierownica do wózka taka jak jest w mothercare elc
http://allegro.pl/interaktywna-kierownica-elc-i1933345759.html
n
owa kosztuje 75 zeta .

reklama
Aniez a czy w takim wypadku jest sens kupować zabawki? Przecież ten maluch nie będzie sam wiedział czym się ma bawić? Masz ciężkie zadanie ;)

Isabela ja używam tabletek finish i jestem zadowolona.

Ja się zakochałam w filcowych broszkach. Mai zamówiłam słonika bez agrafki a sobie rozetkę z linka poniżej
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ostatnia edycja:
Do góry