suchą piętką jasnego chleba spróbuj - tak mi babcia zawsze zamszowe buciki czyściła;-) a później potraktuj impregnatem w sprayuAniam, Ty sie znasz na butach to mi doradz. Zreszta, jesli ktoras ma pojecie, to rady mile widziane.
Czym moge wyczyscic moje naturalnie jasne, a w rzeczywistosci wybrudzone UGGi? Nie wiem czy owczej welny nie czysci sie czasem czyms specjalnym.
reklama
Elvie, ale mi trzeba lopatologicznie. Pietka- czyli skorka mam trzec, czy tym srodkiem?
końcówka chleba - to co okrjasz jako pierwsze lub to co zostaje
gosienkag76
Fanka BB :)
Elvie, ale mi trzeba lopatologicznie. Pietka- czyli skorka mam trzec, czy tym srodkiem?
Kaśka ty to potrafisz człowieka rozabawić od rana

Z piętkami mi się kojarzy moja babcia która mi zawsze mówiła że jak je będę jadła to cycki mi będą rosły

Z piętkami mi się kojarzy moja babcia która mi zawsze mówiła że jak je będę jadła to cycki mi będą rosły
ubawiłam się
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Gosieńka padłam
ja od zawsze piętki lubiłam a cycki mi nie urosły... mnie mówili że kto je ostatki ten piękny i gładki 
Nata Katikowej nie chodziło o środkową część chleba tylko o to czy jak już odkroi tą piętkę to ma pucować buta stroną ze skórką czy tą stroną od której jest mięciusieńki miąższ
;-)

Nata Katikowej nie chodziło o środkową część chleba tylko o to czy jak już odkroi tą piętkę to ma pucować buta stroną ze skórką czy tą stroną od której jest mięciusieńki miąższ

http://allegro.pl/vtech-interaktywny-chodzik-pchacz-kurier-24h-i1955496078.htmlmy mamy takie - ale chyba nie ma możliwości blokowania kół - przynajmniej ja nie znalazłam
My mamy fisher price taki: Chodzik - jeździk pchacz firmy fisher price, ideał (1930927057) - Aukcje internetowe Allegro
ale on też blokady nie ma:-(
ale on też blokady nie ma:-(
reklama
Podziel się: