reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzien dobry dziewczynki.
U mnie dzis tempka w dol o 2 kreseczki,ale nie bede sie przejmować narazie.i tak nie wierze ze moge byc w ciazy.nic nie czuje szczegolnego,zadnych boli cycochow.czasem tylko jakies skurcze maciczki jak na @ i sennosc,ale moj m tez senny jest wiec chyba nie ma co sie doszukiwać objawow...
Karolinka tesciory przyjda dzis ale nie bedzie mnie w domu wiec dopiero jutro odbiore.wiec nie pokusza dlugo.w sobote chcialam testować,ale cos czuje ze @ w drodze. Kutwa,a obiecywalam sobie ze po ostatnim placzu wrzuce na luz :(

reklama
Roszpunko- Ilonka jak tylko tu zajrzy to na pewno zinterpretuje Twoją temperaturkę, ale qrcze to chyba jeszcze nie jest powód do paniki.
Wiesz ja też sobie powiedziałam, że wrzucam na luz i co? Tylko ja jestem w nieco lepszej sytuacji, bo... bralam antybiotyki, które działały niekorzystnie na żołnierzy, serduszkowanie bylo dzień przed owulką, więc nie przetrwały w tym niekorzystnym środowisku.
Ponadto nie czuję żadnych objawów, żadnych- ani na @ ani innych- po prostu, ale czasu u mnie dużo. :) staram się nie nakręcać, nie nastawiać- termin @ mam za tydzien w weekend, więc nie dam rady zatestować, bo wyjeżdżamy, a może się okazać, że @ przylezie wcześniej, bo ja to nie wiem jak liczyć ten cykl, bo byl jakis pokichany :)
Wrzuciłam na luz i wydawało mi się, że mi się udało, a teraz jak już monitoruję tą tempke z której ładnie widać co i jak to zaczynam fiksować, że może, że kto wie... Tylko niepotrzebnie, bo... ach...
Roszpunko- poki jej nie ma- wszystko jest w porządku. :)

Witam
ehhhh napisałam całego posta i mi wsiąkł :wściekła/y:
NO więc tak, ja zaglądam codziennie do Was na enpr nie zapominam :)
Roszpunka jak spadnie jeszcze jutro i po jutrze to wtedy można sie matrwić i juz podejrzec coś ,ale dzis jest jeszcze ok, ważne zeby tempka nie spadła ponieżej te linie przed @, bedzie dobrze, trzymam kciuki kochana !!!!!!!!!!
losiczka - no, nie wiem czy masz urojenia,ja bardzo kibicuję i wierze ze chyba w brzuszku rośnie mała córa :) bo te bóle brzucha bardzo podejrzane bo są bardzo wcześne jak i u mnie :p u mnie juz od 6 dnia po owu sie pojawiły, tak samo w zeszłym cyklu, wiec ja jestem dobrej myśli !!!!!!!!!!!!!!!!
Karolina- ojjjjj chyba przesadzasz z tym tyłkiem Twoim.., napewno nie jest taki duży jak go opisujesz :p :-p
Katy to zdolniacha jesteś :tak::tak: Katy na lekarza !!!!!!!!!!!!!!! hhiii :) mam nadzieje ze szybko małemu zejdzie ta ropa !!!!!!!!!!!

NO więc tak, czekałam i czekałam aż napisze sama lillian, no ale dała mi pozwolenie abym to ja powiedziała ze JEJ SIE UDAŁO !!!!!!!!!!!!!!! no nasza założycielka oczekuje maleństwa !!!!!!!!!!!!!! jak wpadnie to poda dane do tabelki !!!!!!!! :-D :-D

Kurcze mały coraz gorzej chory !!!!!!!!!!!!!!!!! bede zapierdzielać dziś po leki do apteki bo domowe sposoby coś nie pomagają !!!!!!!:crazy:

Ilonko- ja się staram miec dystans do siebie, swojego ciała i figury. nigdy do szczuplych nie należalam, a tendencję do tycia mam i mocno rozbudowane uda, więc wiem co mówię, ale czasem pośmiać się z tego mogę. :)
A za zaglądanie na enpr dziękuję, ja bym sama nie dała rady tego interpretować. w następnym cyklu też poproszę o pomoc, bo się będzie działo, że ho ho... tylko mam nadzieję, że @ szybko sie skończy i nie będzie upierdliwie bolesna :)
ja nie poznałam lilian, ale serdecznie jej gratuluję ;)

Karolinko bedziesz myślała jak @ przyjdzie, teraz nie myśl o tym, bo może Cię zrobić w konia :p hehe i tego życzę !!!!!!!!!!!:-D
dobrze ze masz taki dystans do siebie, do własnego ciała, !!!!!!!!!!!!!!! :tak: fajnie ze nawet potrafisz sie z tego śmiać !!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mój mąż mówi ze kochanego ciałka nidy nie za wiele, wiecej miejsca do całowania :tak: :-D

no póki co Ilonko mam kocioł na głowie tyle zajęć, a jednak to forum tak uzależnia, że na nie zawsze znajduję czas. :laugh2:
ale staram się naprawdę nie nastawiać, nie nakręcać, bo... bo ja nie mam żadnego przeczucia, żadnych odczuć, więc następnym razem będę szaleć i sie spinać... :laugh2:

Gratulacje lillian :happy:
My z góry tabelki też się doczekamy:tak::tak::tak:

Powiem wam, że fajnie mieć na później do pracy:tak: Właśnie zabieram się do kawki:happy:

Ostatnia edycja:
To prawda, że fajnie, ale ja nie mam umowy na stałe, więc wakacje wiążą się dla mnie z przynajmniej 2-miesięcznym brakiem dopływu gotówki, a jak źle pójdzie to już od kwietnia nie będę miała roboty:no:

reklama
czesc dziewuszki
Ilonko ja bym na twoim miejscu do lekarza Jasia zabrala
Roszpunko mi tez spadla temp 3 dni przed @ wiec puki wredoty nie ma nadzieja sie tli hihi ;*

A ja wlasnie smarze kotleciki kurczakowe pomyslu mojej mamy hehe wczoraj robilam wieczorem ale nie chcialo mi sie ich smarzyc wiec robie to teraz by sie nie zepsuly hehe

Do góry