reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

hejka dziewczęta ...
nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie ...
staram się Was nadrobić - ale dużo tego :) :-)
u mnie wszystko OK oprócz tego, że czuje się do bani. Mdłości, wymioty co drugi, trzeci dzień ... wracam z pracy zmęczona, śpiąca i nadaję się tylko do spania.
W pracy nie za bardzo mogę pisać , bo mi tu w monitor zaglądają.
mam nadzieje, że moje samopoczucie jest wyznacznikiem zdrowo rozwijającego się bobaska!
Na razie lekarz powiedział abym nie mówiła w pracy ... 05.12 mam kolejną wizytę a potem 28.12. USG genetyczne - więc on mi doradza dopiero powiedzieć wszystkim po tym badaniu genetycznym.
Ogólnie nie mam męczącej pracy -więc daję radę ...
:-) WRÓCĘ DO WAS - obiecuję :* :zawstydzona/y:

mówią że po 12 tyg. mi wróci energia i te objawy ustąpią

POZDRAWIAM SERDECZNIE

reklama
Halo i dziendoberek z rana

Zzagubiona to wrzucaj tu przepis .....nie mam pomyslu na jutro na obiad wiec moze zrobie
Wiesz jakie tu same glodomory na tym forum???? A juz nie wspomne o ciezaroweczkach
Lillian nie mialam okazji sie z Toba zapoznac ale bardzo ci GRATULUJE
Ilonka jeszcze troszke musisz poczekac ale zanim sie obejrzysz bedziemy podziwiac twoje zdj brzusia
Roszpunka nie martw sie jak ci praca nie wypali na dluzsza mete to zapraszam do Londynu
Losiczka a moze jest cos na rzeczy

Bietka mdlosci sa bardzo meczace ale napewno mina . tego ci zycze

Ostatnia edycja:
Katyb ja już zapomniałam jak to jest kiedy człowiek czuje się normalnie :-)
ale nie narzekam. !!!!
Objaw prawidłowy.

hehe no tak ja tu przepis dam to Ilonce jezyk ucieknie ;p;p

piers z kurczaka ( w zaleznosci od wielkosci ja kupila 6 bo byly naprawde malutkie 8 kotletow wyszlo)
2 jajka
lyzka maki
lyzeczka vegety
lyzka majonezu
troszke pieprzu
ser zolty ja pol kostki goudy daje
piers kroimy w kosteczke, wrzucamy do miski scieramy do tego ser, dodajemy reszte skladnikow, mieszamy wszystko razem formujemy jak kotlety mielone smarzymy

ot caly przepis powiem wam ze pyszne ja zawsze wiecej robie bo one pyszne tez sa na zimno albo na chleba hehe

lilian gratuluje !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bietka, trzymam kciuki żebyś poczuła się wkrótce lepiej. Maleństwo na pewno zdrowo rośnie :tak:
Katy, już przerabiałam Anglię. Ponad rok tam siedziałam. Było miło ale się skończyło :happy: Kasa rewelacyjna, ale m tęsknił za domem. Poza tym chcieliśmy wrócić na studia. Teraz już po, więc kto wie, kto wie :happy:

Tempką narazie się nie przejmuję, i tak trzyma się wysoko. Ale jak się już przekonałyśmy, nie zawsze jest wyznacznikiem. Chyba agnes (albo agnieszka, przepraszam, że nie pamiętam) miała do samego końca wysoką, a i tak przyszła @. Bardziej mnie martwi brak jakichkolwiek innych znaków. Cóż, zrobiłam wszystko co mogłam, teraz już na nic nie mam wpływu. Nowy cykl nowa nadzieja :tak:

JA DOPIERO PO SNIADANKU :-pA TU OBIAD JUZ NA TAPECIE :-pJA TZN CHLOPAKI MAJA OD WCZORAJ MIELONE A MNIE NASZLO NA MAKARON Z SOSEM CARBONARA ALE CHOLIPCIA ZAPOMNIALAM SMIETANY KUPIC:wściekła/y:JAK POJDE PO MALEGO TO KUPIE
LILIAN GRATULACJE SZCZESCIARO:-)

ILONKO JA MOIM CHLOPAKOM PRZY STANACH PRZEZIEBIENIA SMARUJE PLECKI I PIERSI MASCIA ROZGRZEWAJACA MUSISZ ZAPYTAC W APTECE ZADKO KONCZA ANTYBIOTYKIEM
KATY NA RZECZY TO MOZE BYC TYLKO @ ;-)ALE WIECIE CO ???WKURZAM SIE BO CO MIESIAC MAM INNE OBJAWY NADCHODZACEJ WREDNEJ @ :crazy::crazy::crazy: A CZLOWIEK WKLADA SOBIE POTEM DO GLOWY ZE TO OBJAWY CIAZOWE CHOLERKA JASNA :wściekła/y:
BIETKO PEWNIE ZE PAMIETAMY O TOBIE :-)JESZCZE TROCHE I NAPRAWDE POCZUJESZ SIE DOBRZE :-) DOBRA LASECZKI WRACAM DO SZURANKA AHA ZAPOMNIALAM KAROLCIA GDZIES TAM NA WYKRESACH DZIEWCZYN NA 28 DNI CZYTALAM ZE CHYBA DWIE DZIEWCZYNY BRALY TEZ JAKIES LEKARSTWO DOPOCHWOWO I ZASZYL W CIAZE WLASNIE W TYM CYKLU CO BRALY TE LEKI WIEC NADZIEJA JEST :-):-):-)

Roszpunko- głowa do góry- tempka jest ok, więc na razie nie ma czego się obawiać. :)

Zzzagubiona- ja zaraz sobie skopiuję przepis. :)

Bietko- pamiętamy, pamiętamy... ślij tu fluidki i uważaj na siebie i maleństwo :) jak ja tu dołaczylam to pierwszy post byl ze zdjęciem Twojego testu, wiec przesyłaj zarażacze :)

Losiczko- no nadzieja to jest zawsze, ale wrcze ja nic a nic nie przeczuwam, poza delikatnym kłuciem jajnika nic a nic no i frustracją jaką serwuje mi moja szefowa- o własnie np. teraz- uduszę kretynkę kiedyś jak nic... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczynki, ja juz po 2 sniadanku wiec zdazylam nadrobic Wasze opowiesci.
Liian nie mailam okazji poznac ale serdecznie gratuluje i szczesliwego rozwiazania.
U mnie juz 5 dzien z rzedu pozytywny test owu i nie bardzo wiem co jest halo ? Moze ktoras cos doradzi ? Jesli tym razem sie nie uda to sprobuje z temperatura tylko tez czekam na jakies teorie na ten temat co jak kiedy i dlaczego bo nigdy nie mierzylam wiec jestem laik kompletny - Ilonko moge liczyc na nauki ?

reklama
MARYSIU Z TYMI TESTAMI TO ROZNIE BYWA U MNIE POKAZUJA POZYTYWNY W DNIU OWULKI A NIE ZA 24-36GODZIN POTWIERDZA TO TEMPKA I RAZ BYLAM NA USG WG TESTOW POWINNA BYC OWU WLASNIE W DNIU WIZYTY A USG POKAZALO ZE BYLO JUZ PO OWULCE TEMPKA JEST NAJBARDZIEJ WIARYGODNA NO I ZADARMO :-D:-D:-D JA TEZ SIE UCZYLAM OD NASZEJ CUDOWNEJ CIEZARNEJ ILONKI :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry