reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

zagubiona kurcze no oczywiście że mi ślinka cieknie !!!!!!!! fajny ten przepis !!!!!!!!!
losiczka - ja smaruję małego jak tylko ma katar czy kaszel maścią kanforową i dziś dostałam opieprz o to w aptece :szok: kurcze poczułam sie jak wyrodna matka która robi krzywde dziecku, bo podobno dopiero od 7 roku życia sie dziecko taką maścią smaruje :szok:
bobo- piekny brzuch...... Ty nas chyba w trąbę robisz ze jestes w 12 tyg :p hihi ja taki miałam w 6-7 miesiącu :tak: super :)
bietka juz niedługo i objawy miną :) napewno !!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Marysia jak sie zdecydujesz to Ja Ci wszystko wytłumaczę :-)
justyna :szok: matko kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hejka dziewczynki :-)
zZagubiona właśnie ogladałam ten program zaklinacz dzieci facet no ma podejście ale ta rodzinka to masakra brudasy i lenie nic poza tym szkoda dzieci.

bobofrutek brzusio fajny ja juz się w zadne spodnie nie zapinam a tu dopiero 7 tydz. :eek: co to będzie za 5 tyg. :szok:

ja dziś mam drugą wizytę jakoś tak dziwnie się czuję i boje się kurcze mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze

dziewuszki powiedzcie mi macie jakis sprawdzony sposob na kurz bo mi juz rece opadaja ledwo wytre go odwroce sie a on znowu jest juz nie mam sily i pronto urzywam i smikrofibre probowalam nawet odkurzacz ehh

anaber ale mi sie wydaje ze to matka byla tu najwiekszym klopotem i leniem smierdzacym ktora terroryzowala dzieci sama nic nie robiac bo ojciec wydaje mi sie ze sie staral no ale ile mozna samemu zrobic odechciewa sie czego kolwiek w takim mieszkaniu dziwic sie dziecku
bedzie dobrze na wizycie chodz wiem ze co innego sie mowi co innego sie robi sama mam w dniu wizyt meg stresa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zZagubiona pewnie masz ciemne meble ja zawsze marzyłam o ciemnym wenge w tym odcieniu mam kuchnię i meble w salonie, masakra kurz jest ciagle, już przestałam kupować pronta i te inne biore ścierkę i wycieram na mokro a jeszcze sprawdza się płyn do szyb clin fajnie czyści i tak jakby tego kurzu było mniej no i szklany stolik udręka wycieram 2x dziennie. :wściekła/y: wszystko ładnie wygląda w sklepie a w użtku domowym wychodza kwiatki:-D

Dziewczynki powiedzcie mi czy w 7 tyg. jest szansa ,że zobaczymy serduszko ??

ilonka nie robie was w trabe hihi to naprawde jest 12 tydz :-) wywalilo mnie wczesnie ale teraz np stoje z rosnieciem moj zauwazyl ze zmienil mi sie ksztalt brzuszka :-)

anaber ja tez sie nie dopinalam i juz nawet zaczelam w 7-8 tyg ciazowki noscic wazne zeby bylo wygodnie

zagubiona niestety nie znam zadnego sposobu, jedyne to wyluzowac i nie przejmowac sie hihi

oj mam dokladnie to samo hehe venge w kuchni i salonie no i na dodatek szklany stolik szlak mnie trafia hehe ale serwete narzucam i mam w nosie hehe ale teraz zastanawiamy sie nad wymiana wypoczynku na narozny wiec stolik tez wymienie hehe a no i kominek mam wiec kurz w okresie grzewczym 10 cm ma hahah

anaber serducho juz widac w 6 tc ;]

bobo to flaki ktore poszly do gory tak nas wypychaja hehe

zZagubiona spróbuj z tym płynem Clin do szyb tylko nie ten nowy w niebieskiej butelce marze się jak cholera nie idzie wypolerować.

hahaha dokladnie tak jak mowisz zagubiona to flaki hihi

no ale ja przed ciaza to szczypiorkow nie nalezalam i ten brzuszek posiadalam teraz troche uroslo nam sie hihi

nie lam sie ja tez nie przy wzroscie 160 rozmiar 42 heh wiec wielorybek tylko ze u mnie to bardziej tylek i cycki typowa klepsydra jestem

reklama
Do góry