reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

powiedzcie mi czym ja sie tak mecze ze mnie tak sen morzyl...
mloda jak codzien ok 9.00 miala drzemke... wiec korzystajac z okazji poloztylam ja do naszego loza i polozylam sie obok...
chciala pare razy juz Mloda wstac, ale cyc w buzie i tak spalysmy z dobra godzine :-D Mloda ma w dzien drzemki max 20 minutowki a tu ze mna ponad godz drzemala ;-) Spalam tak twardo ze nawet nie wiedzialam kiedy sie mloda obudzila i zaczela mi paluchy do nosa wkladac :sorry:
ale czuje sie rozbita teraz... KAWYYYYYYYYYY
dzieki za odp odnosnie szczepien :tak:

reklama
Witajcie...

Ja w kiepskim humorze, Izka ma strasznie duszący suchy kaszel, na 12.40 do lekarza. Nosz kur....

Dzieciak siedzi w domu od tyg nie wychodzi i coś się przypałętało jeszcze? no kurde ile można?

Trzymajcie kciuki, bo na sobotę miałam w planach zostawić K i Izkę i wyjechać na noc. A jak coś będzie nie tak, nie daj Boże antybiotyk to już nie pojadę, a mam to zaplanowane już od 2 miesięcy.... Wszystko przeciwko mnie ;(

a ja mojej chyba zaczne niedrapki zakladac... znowu sie pocharatala na buzi....
Katgen bedzxie dobrze! Moja tez co w niedziele antybiotyk skonczyla a smary ma po pas... w piatek jade na kontrol.
czesc ciacho i Future ;-)

katgen na pewno się wszystko ułoży i od dawna zaplanowany wyjazd wypali;) dużo zdrówka dla Izki, jak nie jedno to drugie cholera no:no:
future masz kochaną córcię że daje wam się wyspać:) Moja wstaje na równe zwykle do 7 rano a Paweł obudził się dziś ok 2 w nocy i po 5 :cool2: daje radę
larvunia jeśli te sako ciężkie dla ciebie i nie masz do nich cierpliwości to sobie odpuść, szyciaki są gitne i takich drobnych rzeczy się trzymaj bo inaczej się zajedziesz:-D;-)

no hej. co tu nikogo ni ma??

ja wlasnie wrocilam z małą ze spaceru, zasnela mi...wiec spi na werandzie. w miedzyczasie noszę drewno i probuję ogarnąć chatkę...ale wiecie co. am smutek wewnętrzny...moj tata stawał dziś do przetargu o nadleśnictwa...i wszystkie przegrał. i został bez pracy... i nie wie co dalej. i ja nie wiem. mieszkamy u nich w domu przeciez...moze beda chcieli sprzedac mieszanie w gorzowie i przyjsc tu na stałe...albo nie wiem co... mają kredyt...eh...nie za ciekawie.
jeszcze w poniedzialek jeden przetarg, ale to chyba i tak za mało bedzie....ale chociaż zeby ten wygrał...och cholera...ten kto nakradnie, to go nie złapią...a uczciwy pracy nie ma wrrrrrrrr

reklama
ojej Future wspolczuje Twojemu tacie...
ja z mlada od 16.00 spalal do teraz :sorry: Kurcze pierwszy raz tak dlugo mi spala w dzien...
ciekawe czy zasnie mi na noc teraz :confused2: ale to moja wina bo co sie obudzila to ja jej cycka podsuwalam i spalysmy dalej :sorry:

Do góry