reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...
spokojnie, obserwuj temperature, jak bedzie bardzo marudny to podaj cos na zbicie..goraczka to nie zawsze poczatek choroby, mam nadzieje ze to tylko przez zabki!! Buziaczki dla was!!

reklama
Witamy weekendowo :tak:
,oje dzieci ciuuut grzeczniejsze....potrzebują bardzo dużej uwagi, więc muszę teraz więcej się na nich skupić, moze choc troszke pomoże:-D rano nawet sami z siebi usiedli i zaczeli bawić się klockami...:eek:

Jutro mamy sesje fotograficzną juz nie moge się doczekać:-D

Żyrafko Twój avatarek powalił mnie :-D CUDNY:-D (że te małe zyrafiątko to Łuki??:-D)

Perciu Ty nasza pogodynko:**********************Matka polka kosmetyczka dziekuje matce polce fryzjerko-kosmetyczce za przepowiednie:-D

Gosia kurde to macie z tym mieszkanie...jacys nie poważni sa!!
Lena znajdzie się kolczyk w naj mniej spodziewanej chwili tak jak u nas pilot:-D ewentualnie przeszujuj kupy Gai może się znajdzie:-D i wcale bym się nie zdziwiła:-D

MILEGO WEEKENDU!!!!!!!
a wiesz ze tak myslałam:):-)
Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...
jak przekroczy 38 to wtedy daj ja tak wczesnie nie daje;(

Milusia wita popoludniowo-wieczorowo:-D
Ale dzis dzień:chciałam chlopcom zrobic (jak kolwiek się to pisze :-D ) irokeza:-D Szymonek siedział tak pieknie że nawet nie drgnąła i ma piękna fryzurke, a Kuba z kolei nie :no: nawet nie ma mowy żeby dotknac go maszynką...:eek:

A wieczorkiem Ewus zarezerwowała stolik i idzie na pizze z matkami polkami:-D (i chyba d. z rezerwacji bo idziemy gdzie indziej:-D )

Perciu jak Jasiek????????????????????

reklama
Dziewczyny, za namową Koriander wrzucam tu linka, którego podałam na wątku 'Idziemy na zakupy" - może któraś znajdzie tam coś dla siebie? :)
www.bibabu.pl -to adres sklepu, który uruchomiliśmy z mężem - akcesoria dla małych dzieci i ich rodziców (torby na akcesoria, termoopakowania na butelki, szczoteczki do zębów, zabawki i akcesoria do wanny, akcesoria kuchenne itp itd). Jak Wam się coś spodoba, to dajcie znać na priv - obiecuję zorganizować rabat bejbibumowy :) Nie powiem jaki, bo ceny narzuca nam producent/dystrybutor i na różne produkty mamy różne marże, więc na jedne produkty będę mogła dać większy rabat, na inny mniejszy.
Zapraszam :)

Do góry