reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Pierwsza:-):-)

Perectowa Mamo:)dziekuje za przepowiedziana pogode ale u nas jak nigdy w pełni służby gotowe....hehe być może tym razem ich nie zaskoczy zima w zimie:-D:-Dtylko kiepsko sie bedzie jezdzic autem:-(
ale najwazniejsze by snieg był na świeta...bo póki co wstrzymaliśmy się z sankami;)P

reklama
Czecia :-p kochane mam pytanie nie wybiera się któraś do smyka w najblizszych kilku dniach? Chciałabym zobaczyć czy mają jedną zabawkę i za ile, bo mam możliwosć odkupić bony do smyka o wartości 140 zł za 80 zl... i tak je wezmę, ale chciałabym wiedzieć po co do tego smyka pojadę :cool2: a jak tam nie maja to muszę odpowiedzni wczesnie z allegro zamówic
właśnie też jestem ciekawa jak się Majusi spodoba:-)

No ja cież pierdziele, znowu opóźnienie w odbiorach mieszkań:wściekła/y::wściekła/y: nigdy sie tam chyba nie przeprowadzimy, grrrrrrrrr....

kochana współczuję :-( już tak długo czekacie, a tu ciągle coś :-( jaka teraz przyczyna? Czy oni są niepoważni...
Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!
Dziękować :-D ale akurat u mnie pogoda zawsze kapryśna ;-) do Warszawy jadę tam pada, a u nas slońce, albo na odwrót, więc nigdy nie wiadomo :-D ja to w centrum bym raczej prosiła o +26 stopni :-p bo ja się hipernuję w niskich temperaturach :-D

Ostatnia edycja:
bry:-)
a tak szybko tylko o sobie i życzyć Wam miłego weekendu!
my dziś pędzimy na chrzciny a jutro małż ma imieninki więc mnie nie będzie do pon.
Buziaki dla Was, zdrowia i ładnej pogody!

Witamy weekendowo :tak:
,oje dzieci ciuuut grzeczniejsze....potrzebują bardzo dużej uwagi, więc muszę teraz więcej się na nich skupić, moze choc troszke pomoże:-D rano nawet sami z siebi usiedli i zaczeli bawić się klockami...:eek:

Jutro mamy sesje fotograficzną juz nie moge się doczekać:-D

Żyrafko Twój avatarek powalił mnie :-D CUDNY:-D (że te małe zyrafiątko to Łuki??:-D)

Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!
Perciu Ty nasza pogodynko:**********************Matka polka kosmetyczka dziekuje matce polce fryzjerko-kosmetyczce za przepowiednie:-D

Gosia kurde to macie z tym mieszkanie...jacys nie poważni sa!!
Lena znajdzie się kolczyk w naj mniej spodziewanej chwili tak jak u nas pilot:-D ewentualnie przeszujuj kupy Gai może się znajdzie:-D i wcale bym się nie zdziwiła:-D

MILEGO WEEKENDU!!!!!!!

Dzien dobry :-)

milusia jestem bardzo ciekawa zdjec, wstaw jak ci sie uda :tak:
Perfecta oj chyba snieg tu nie spadnie..do polowy grudnia temperatura powyzej 7 stopni ma byc, ale mamy nadzieje ze chociaz tydzien zimy nam bedzie dany w tym roku :eek:
gosiagro na kiedy sie znowu termin przesunal??:szok: Masakra jakas!:wściekła/y:

Agi78 a gdzie bedziesz kupowala suknie slubna, w Ukeju czy Pl? Bo to juz chyba niedlugo pora?? :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...

hej

Dobry wieczór....
Luska śpiocha od ponad godziny, nakarmiona wykąpana i w dobrym humorku zasnęła raz dwa...P. w pracy ( jak zwykle) a ja zasypiam przed kompem...oczy mi się same zamykają wiec chyba zaraz zmykam do łózia....P. dzwonił żebym na niego nie czekała po skończy pewnie po1.00....więc spadam zaraz lulu
Perciu - u nas ok.....Po staremu....Bez większych zmian....Ale juz za dwa tygodnie lot do Polski więc trzy tygodnie laby.....To mnie jeszcze jakoś trzyma na nogach....

Agi na ile przylatujecie?:-)

Jutro mamy sesje fotograficzną juz nie moge się doczekać:-D

extra, koniecznie potem fotki wklej:tak:

Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...

budulek, pewnie znowu od ząbków:-(

I my z Haniulką się serdecznie witamy w ten piękny słoneczny dzień!

Kupiłam Hani na allegro taką konsolę dla dzieci firmy VTECH z grą Teletubisie (ona jest w nich zakochana)

Gra TV VTECH Smile Baby + gra Teletubbies (1972973382) - Aukcje internetowe Allegro
Miała któraś styczność z tą konsolą?

Cześć Dziewczynki

Biedny, znowu gorączka? :-(

Trzymamy kciuki, żeby szybciutko minęła

reklama
Kasiulka - my mamy konsolę VTECH, ale mały jeszcze nie kuma o co chodzi, chce żeby mu włączyć, poklika chwilę i odchodzi... dostaliśmy używaną od mojej siostry po jej dziewczynkach, ale ona jest mała z wyświetlaczem na konsoli, coś jak PSP

Perfecta
- zdrówka dla Jasieńka... bidulek malutki :(

Do góry