reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tanie ale wielofunkcyjny czy warto??

reklama
rozkłada się całkowicie na płasko, nóżki zostają na dole, ogólnie to są trzy poziomy regulacji oparcia, a podnóżek można tez podnieść i dziecko leży całkowicie na płasko.

no to super wtedy pytalam bo spotkalam sie z super drogim wozkiem, ktory mial podobne siedzenie ale rozkladal ie tylko w kubelek masakra jak dla mnie to byla, bo niby kupe kasy kosztowal a dziecko nie mialo mozliwosci sie spokojnie wyspac

A co z wózkami bliźniaczymi? Wyczytałam że ten wózek Podwójne szczęście podwójny wózek - Mikado Duet jest no dosyć tani bo około tysiąca złotych. I zastanawiam sie gdzie jest haczyk :)

Powiem Ci że dość marnie ten wózek wygląda, tzn chodzi mi i konstrukcje, jakaś tak słaba mi się wydaje, i jak dla mnie nie wygląda ten wózek na wygodny dla dziecka. Jeżeli chodzi o bliźniaki to mi sie podoba x-lander x-twinn. Super jako spacerówka, a jeżeli chodzi o gondole to jest opcja ze miękkim, chociaż teraz wiele rodziców kupuje od razu spacerówki. A ile ten wózek mikado kosztuje?

Witam,proszę o pomoc w wybraniu wózka wielofunkcyjnego. Oto kilka parametrów,które musi spełniać :-) Zgrabny,w miarę lekki,koła pompowane (dwa duże, dwa mniejsze),amortyzatory,przekładane siedzisko spacerówki, przednie koła skrętne z możliwością blokady i chyba tyle. Może któraś z Was ma taki wózeczek i mogłaby polecić konkretny model. Pozdrawiam ;-)

Odpowiedź navington cadet. Zgrabny jest, w miarę lekki jak na wózek 3w1 z dużą gondolą, amortyzatory są, przekładane siedzisko jest, przednie koła skrętne są ;-) cena za 3w1 z fotelikiem maxi-cosi 1700 zł.

Zdecydowanie odradzam quinny buzz, ma wygląd fajny ale u nas nie sprawdził się zupełnie. Był moim marzeniem przy pierwszej ciąży, a sprzedałam go jak mała miała pół roku, by kupić jane carrerę aniversario i wszystko było by ok, gdyby mi go nie ukradli :/ Dlatego kupiłam parasolkę maclarena model quest i jak dotąd to jest najlepszy nasz wózek, jest niezawodny, nie do zniszczenia. Dla drugiego wybieram, nie wygląd desing, szpan a wygode dla dziecka czyli pompowane koła, dużą gondolę - i tu jak dla mnie najlepszy jest jedo fyn 4. Zastanawiam sie jeszcze na roanem maritą, ale w nim koła nie są skrętne. No to tyle.

Munie dziekuje za odpowiedz. Juz mam wozek, zainwestowalam w uzywana Mure 3 - calutki zestaw :) I musze przyznac, ze funkcjonalnosc tego wozka, niesamowita prostota w obsludze, zero skomplikowanym guziczkow przyciskow itd - poprostu mega estetyka i do tego solidnosc wygraly . Co do trojkolowca- swietnie sie prowadzi ze wzgledu na obrotowe kolka(ktore mozna zablokowac). Jestem bardzo bardzo zadowolona- dziekuje :)

reklama
Laseczki, to jest jeszcze bardzo wcześna ciąża ale też sie cieszę :) Znów bedzie można szaleć z wózkami:-D
Pawimi, a Ty masz jeszcze tego joggera duzego?? ;-)

Do góry