reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka jakie masz piękne suwaczki fiu,fiu :-D sama sie za nie w koncu wzięłaś czy ktoś Ci pomagał przyznaj sie szybko :-) no i dalej" kombinuj dziewczyno ....."
Roszpunka- hehe wiem coś o tym zabijaniu oddechem po tej miksturze ale to dla naszych malutkich skarbów w brzuszku :) ważne aby pomogło oo.:)
Zagubiona nie bój sie , bedziesz spokojniejsza jak bedzie szew !!!!!!!!!

no i nie wiem co miałam dalej napisać.................:confused:

reklama
witam!

coś ostatnio mam dużo pracy i ciężko mi pisać.

witam was nowe staraczki! ja wam bardzo polecam mierzenie tempki. kiedyś podchodziłam do tego z dystansem ale zmobilizowałam się i już 3 cykl mierzę. bardzo dużo to daje. gdyby nie to to chyba bym nigdy nie wiedziała kiedy owulka. ja tam nie mam zbytnio bóli owulacyjnych i tylko dzięki mierzeniu wiem że 19 dc to u mnie owulka.
i tak jak pisała suonko jak się cos poprzesuwa to na wykresie ładnie widać

zagubiona domyślam się że strach jest ale dla ktosia dasz radę. będzie ok

ilonka
jak twoje dolegliwości fasolkowe. nadal męczą

widzę że morze czerwone nas zalało. ale mam nadzieję że szybko minie i zaczniecie owocne boboseksy

a u mnie cichutko, nic się nie dzieję czekam na owu

Ilonka w końcu się pojawiła. Też jestem ciekawa czy witasz się dalej z porcelanką. :-)
Ja nie czuję żadnych dolegliwości, oprócz braku ochoty na słodycze, co u mnie bardzo dziwne i bólu cycochów. No i brzucho pobolewa od czasu do czasu. Wcześniej nie zwracałam w ogóle uwagi na takie bóle czy kłucie, a teraz za każdym razem zastanawiam się czy nic złego się nie dzieje. Wiem,panikara ze mnie.
Zobacz załącznik 415080
Ktoś mi chyba musi dać kopa w dupę żebym się opamiętała:dry:

Ostatnia edycja:
Kochane czuję sie dziś o wiele lepiej tak jak pisałam rano, ale senność mega po prostu no i zła jestem :( zadzwoniłam sie zapisać do lekarza na 20 grudnia to baba mi mówi ze juz dawno nie ma żadnego miejsca na ten i na inne dni:( ale mam przyjść i sie zapytać lekarza czy mnie przyjmię, wiec tak zrobię bo nie chce czekać az do nowego roku, ja wiem ze może i było by dobrze zobaczyć od razu "większą " dzidzie ale ja sie boję tego pustego jaja wiec muszę isc i sprawdzić czy jest maleństwo i czy ma sie dobrze !!!!! wiem ze może i świruję ale nie da sie juz inaczej !!!!!!!idę bo mąż bedzie zaraz w domciu, trzeba obiad podać i dalej isc leżeć sobie :) odezwę sie jutro kochane :*

witam dziewczynki:-)wkoncu moge usiasc:-D:-D:-Dmialam dzisiaj okropnie ciezki dzien w pracy...padam na twarz...@ poki co nie przyszla i oby tak dalej..ale nie wim bo tak mnie pobolewa cos brzuchol jak na @.zreszta tak szczerze jakos nie czuje zeby fasolinka we mnie sie rozwijala:no:zobaczymy,ciezki dzien,czarne mysli:(

Oj tyle mialam do powiedzenia a teraz nie pamietam....

Zzagubiona no Twoj strach jest jak najbardziej zrozumialy, ale pomysl sobie ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy ci to zrobia, plusy narkozy :tak:

Suonko to testowanko wypada nam w tym samym terminie, no chyba ze moj wykres znow zwariuje.....albo ja pierwsza

Gosiulek przykra sprawa z ta angina....oby szybko minela :tak:

Piateczka to baw sie dobrze ....ale najpierw sie wyrycz jesli to ma ci pomoc....ja jestem z tych co nie umia az tak szczerze rozmawiac z mama.....mamuske mam wspaniala tylko wychowywana bylam w przekonaniu ze okres itp to tylko moja sprawa

No a moze ktos by rzucil okiem na moj wykres i powiedzialby mi co jest grane
Wczorajszy test owu wyszedl pozytywnie wiec owu powinna byc teoretycznie do jutra rana.....tak plus ....minus...
Zrobilam jeszcze raz dzisiaj test zeby zobaczyc czy lh nadal wysokie a tam juz slaba kreska
Czy nie powinna krska byc do momentu zakonczenia owu???????
Tak sie zlozylo ze nie bylo boboseksikow przed owu przez 3 dni wczoraj wieczorem tez nie dopiero dzisiaj rano.....mam wrazenie ze zmarnowalam ten cykl.......
Czy moze jeszcze byc owu jesli na tescie kreska juz slabnie ????
Help

Roszpunka dostaniesz po d...za te czarne mysli!!WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE!!!!glowa do gory ,teraz twoj organizm pracuje na zwiekszonych obrotach wiec takie dolegliwosci to norma:))Ciesz sie fasolinka:))ona czuje tak jak ty wiec BANAN na twarz i pozytywne myslenie:)))):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej! weekend was już całkowicie pochłonął że tu tak cicho? czy dorwałyscie chłopów i boboseksy trwają w najlepsze? 246.gif

Oj tyle mialam do powiedzenia a teraz nie pamietam....

Zzagubiona no Twoj strach jest jak najbardziej zrozumialy, ale pomysl sobie ze nawet nie bedziesz wiedziala kiedy ci to zrobia, plusy narkozy :tak:

Suonko to testowanko wypada nam w tym samym terminie, no chyba ze moj wykres znow zwariuje.....albo ja pierwsza

Gosiulek przykra sprawa z ta angina....oby szybko minela :tak:

Piateczka to baw sie dobrze ....ale najpierw sie wyrycz jesli to ma ci pomoc....ja jestem z tych co nie umia az tak szczerze rozmawiac z mama.....mamuske mam wspaniala tylko wychowywana bylam w przekonaniu ze okres itp to tylko moja sprawa

No a moze ktos by rzucil okiem na moj wykres i powiedzialby mi co jest grane
Wczorajszy test owu wyszedl pozytywnie wiec owu powinna byc teoretycznie do jutra rana.....tak plus ....minus...
Zrobilam jeszcze raz dzisiaj test zeby zobaczyc czy lh nadal wysokie a tam juz slaba kreska
Czy nie powinna krska byc do momentu zakonczenia owu???????
Tak sie zlozylo ze nie bylo boboseksikow przed owu przez 3 dni wczoraj wieczorem tez nie dopiero dzisiaj rano.....mam wrazenie ze zmarnowalam ten cykl.......
Czy moze jeszcze byc owu jesli na tescie kreska juz slabnie ????
Help

mieliście serduszkowanie centralnie w samą owulację! ... więc idealnie .... testy owulacyjne nie pokazują Ci że masz owulację tylko że dopiero nadejdzie!

asiczka - ja dzisiaj też miałam cieżki dzien w pracy....ja zresztą w ogóle mam ciężką pracę więc czuję się tak wdzień wdzień :dry: ... ja już w poniedziałek odliczam zawsze czas do weekendu :-D

ilonka - fajnie że dzisiaj już lepiej :tak:

roszpunka - ty masz myśleć pozytywnie! .... a nie wkręcasz sobie jakieś *******y a to nie służy dobrze ani tobie ani fasolce!....gdyby nie to że jesteś ciężarna to powinnaś dostać po tyłku :-)

reklama
katy kochana wg mnie owulka byla wczoraj na 15dc przytulanki byly rano to jajeczko jeszcze bylo czasami test owu pokaze w dniu owulki plusik tak bylo u mnie i zgadzalo sie ze skokiem tempki

Do góry