reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kochane już jestem, wolna i wykończona. teściowa wróciła do siebie a ja jestem przerazona tym, ze niedługo zagości na dłużej. Nie mam na nic siły. Toż to wampir energetyczny po prostu:-D:-D

Nie mam siły nadrobic was , wybaczcie proszę po tej wizytacji mama tyyyyyyyyyyle zaległości w pracach domowych i padam z wyczerpania psychicznego. :sorry2:

reklama
Pawimi zgadzam sie z Tobą, choc ja tutaj żadko zaglądam, teraz staram sie poprawić wkoncu jestem potrójną mamą, tylko żem ja młoda, i tak niewiem czy chcecie bym tu pisala czy macie juz taką swoja grupkę bo mi nikt nie odpisuje praktycznie :dry: :-p ale wiem ze tak też sie zdarza :-) wiec pisze dalej... :-D

Zuz-inka i inne brzuszkowe mamy tez wam pom cichu zazdroszcze kopiących maluszków, ale ja raczej nie bede miala juz dzidziusia... najpierw problemy finansowe trzeba zakonczyc a potem... zobaczymy... :-)

U mnie w domu kwiatki dlugo nie pożyją, nie mam do nich reki i zapominam podlewac.... :sorry2::baffled:

Pawimi zgadzam sie z Tobą, choc ja tutaj żadko zaglądam, teraz staram sie poprawić wkoncu jestem potrójną mamą, tylko żem ja młoda, i tak niewiem czy chcecie bym tu pisala czy macie juz taką swoja grupkę

podpinam sie pod to pytanie,zeby juz wszystko bylo jasne na tym watku:happy2: i wcale nie bede zla jesli okaze sie,ze rowniez nie jestem tu mile widziana,naprawde

Pawimi -oby teraz było wszystko jasne po tym co napisałaś;))
i dziękuję za ciepłe słowa dotyczące mojej osoby...ciepło mi się na sercu zrobiło..

Azile- dobrze,że czosnek pomaga...

Zuz Inka dziękuję kochana za ~~~~~~~~~~~~

Wisieńka- żyjesz
c007.gif
c007.gif
c007.gif
c007.gif
c007.gif

wracaj do nas ;)))

ja po zakupach,siadamy do kolacji.

Mama to i ja ci śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja 2 dzień bez M i strasznie tęsknie. Smutny dom bez niego.
Ciągle go szalenie kocham jak pierwszego dnia po ślubie. Ma być za 1 h w domu a mnie nosi po katach:tak:;-):tak:.

azile 29 to gdzie byl mąz 2 dni? praca?
Ja tez bym bez swojego nie mogla tyle wytrzymac..... ;-)

edit. a tu macie moją trójke ;-)

Załączniki

• DSC04288m.jpg
    DSC04288m.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC04301m.jpg
    DSC04301m.jpg
    72,4 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC04290m.jpg
    DSC04290m.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC04303m.jpg