Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na noc polecam na talerzyku obok łózka 3 rozgniecione ząbki czosnku i cebula przekrojona na półAle sie rozpisałyście !!!!
Nie mam szans na przeczytanie.
Męczy mnie strasznie gęsty katar
Moze macie jakieś sprawdzone domowe sposoby?
Muszę na jutro być bez choroby
lepiej sie odycha :-)
:-)zabieram się za wybieranie gnidek córeczce! córce córuni... przez Ó się pisze prawda????

ciesze sie ze weekend, przetrwalam swoje wczorajsze zebranie firmowe na drugim koncu swiata a dzis jade po poludniu do pracy. Wieczorem zamierzam spedzic ze swoimi dzieciatkami. Wpadne jeszcze pozniej na chwilke, teraz niestety musze odtransportowac mlodziez do szkolki.
:-( Wzielam skorbolamid i robie sobie inhalacje sola fizjologiczna bo tyle mi wolno
dzieciaki w szkole, taka bloga chwila ciszy po burzliwym poranku. U nas noc malo ciekawa byla bo ja po tym zebraniu firmowym pojechalam z sasiadka prosto na wieczorek swiateczny do jej kosciola. Zaprosila mnie w formie goscia bo miala prezentacje podczas tego wieczoru (dosc orginalna musze przyznac) natomiast moje dzieci pojechaly z nianka i jej mezem najpierw na pokaz lampek choinkowych a pozniej do kina na swiateczny film. Chyba nakarmila ich jakims syfem bo Vincent w srodku nocy zbudzil sie wymiotujac i placzac ze jest chory.
Musze z nia dzis porozmawiac i dowiedziec sie co takiego zaserwowala im do zjedzenia. Podejzewam ze jakiegos macsyfa albo tlusty chemiczny popcorn kinowy. Na szczescie rano wydawalo mi sie ze wszystko w porzadku....pozostaje tylko pranie po nocnych sensacjach.
wspolczuje...dla pocieszenia powiem ze wczoraj dostalam notke ze szkoly ze pojawily sie u jakiegos dziecka wszy, mam tylko cicha nadzieje ze to swinstwo sie nie rozprzestrzeni na moich chlopakow. Oliver sobie zapuscil fajne wloski i dopiero niedawno zaczal naprawde miec konkretny fryz...szkoda by mi bylo je scinac.
)