dreamgirl, mój siostrzeniec też ma szkarlatynę i zastanawiam się właśnie czy mnie nie zaraził na niedzielnym obiadku
Jak nie urok to sraczka wrrr!
Jak do piątku będzie mi gorzej to idę do lekarza po L4 i będę leniuchować do świąt, bo w piątek już wolne
Choć wolałabym wyzdrowieć szybko...
Black Opal dostałaś jakieś lekarstwo, antybiotyk czy coś???
kakakarolina nie za bardzo są szanse na normalną umowę, ale doszliśmy z mężusiem do wniosku że jak będziemy czekać z dzidzią na moją stałą pracę to nas starość zastanie. są rzeczy ważne i ważniejsze
jakoś to będzie
Ja muszę się pochwalić, że dziś czułam pierwsze mdłości
Gratuluję nowym zafasolkowanym
Jeszcze tylko tydzień i 1 dzień do wizyty
Jak nie urok to sraczka wrrr!
Jak do piątku będzie mi gorzej to idę do lekarza po L4 i będę leniuchować do świąt, bo w piątek już wolne
Choć wolałabym wyzdrowieć szybko...Black Opal dostałaś jakieś lekarstwo, antybiotyk czy coś???
kakakarolina nie za bardzo są szanse na normalną umowę, ale doszliśmy z mężusiem do wniosku że jak będziemy czekać z dzidzią na moją stałą pracę to nas starość zastanie. są rzeczy ważne i ważniejsze
jakoś to będzieJa muszę się pochwalić, że dziś czułam pierwsze mdłości

Gratuluję nowym zafasolkowanym

Jeszcze tylko tydzień i 1 dzień do wizyty

Ostatnia edycja:

że zaczną wymyślać czy to nie za szybko, że mogłam te studia skończyć wcześniej, itd.... ech wiem że podjęłam dobrą decyzję decydując się na drugie dziecko ale boję się od innych usłyszeć co innego... no cóż może jeszcze parę dni poczekam...