reklama
she_84
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! ja mam dzisiaj tzw. dzien lenia
chodze jeszcze od rana w pizamie i tak z gory na dol, od komputera do telewizora...
posprzatane juz mam, choinka ubrana, potraw zadnych nie szykuje... i strasznie mi sie dzis jakos nudzi. dawno tak nie mialam, jakis dziwny tez dzien. ide sie troche ogarnac
ubrac i jakis obiad wykombinuje dla meza i tescia.
co do sylwestra to w planach jest ze bedziemy w domu i jeszcze 2 pary znajomych dolacza. na ile im dzieci pozwola bo obia pary maja male dzidzie w domach
pozdrawiam i zycze Wam fajnego ciekawego dnia!
co do sylwestra to w planach jest ze bedziemy w domu i jeszcze 2 pary znajomych dolacza. na ile im dzieci pozwola bo obia pary maja male dzidzie w domach
pozdrawiam i zycze Wam fajnego ciekawego dnia!
Martusia22267
Witam majóweczki 
ja dopiero zjadłam śniadanko, jakoś weny do pisania mi brak od kilku dni sporo problemów się nazbierało i doła mam strasznego i tylko ryczeć się chce :-( wszystko na same święta i w ogóle mnie już one nie cieszą...
co do pijaństwa to współczuję wam dziewczyny u mnie w domu nigdy go nie było ani nie ma teraz tego w naszym domu, alkohol pojawia się okazjonalnie w normalnych ilościach (nigdy nie widziałam mojego S pijanego) a że teraz ja pić nie mogę to mój S dotrzymuje mi towarzystwa i też zero alkoholu
ja dopiero zjadłam śniadanko, jakoś weny do pisania mi brak od kilku dni sporo problemów się nazbierało i doła mam strasznego i tylko ryczeć się chce :-( wszystko na same święta i w ogóle mnie już one nie cieszą...
co do pijaństwa to współczuję wam dziewczyny u mnie w domu nigdy go nie było ani nie ma teraz tego w naszym domu, alkohol pojawia się okazjonalnie w normalnych ilościach (nigdy nie widziałam mojego S pijanego) a że teraz ja pić nie mogę to mój S dotrzymuje mi towarzystwa i też zero alkoholu
fiore
Martusia22267 sniadanko??? Kobietko ja juz po obiedzie jestem i za jakas godzine-poltorej podwieczorek sobie zafunduje 
As jak najbardziej kciuki trzymane,ale i tak wiem ze bedzie dobrze-koniecznie byc musi
Co do Sylwka,to w zeszlym roku przespalismy cala noc i pamietam,ze to byla pierwsza bardzo dluga przespana noc corci-cale 12h!I nasza tez
W tym roku,albo bedziemy w domu,albo gdzies pojdziemy obejrzec spektakl pirotechiczny.I tyle-nic specjalnego.
Ok,S do domciu juz wrocil,wiec ide sie przywitac-milego popoludnia!;-)

As jak najbardziej kciuki trzymane,ale i tak wiem ze bedzie dobrze-koniecznie byc musi

Co do Sylwka,to w zeszlym roku przespalismy cala noc i pamietam,ze to byla pierwsza bardzo dluga przespana noc corci-cale 12h!I nasza tez

Ok,S do domciu juz wrocil,wiec ide sie przywitac-milego popoludnia!;-)
z moimi chłopakami lekko nie będzie
stas jest bardzo ruchliwy a nasz malutki w brzuszku wyczynia takie rzeczy ze momentami brak mi sił
jestem cała pokopana
jak ze stasiem nigdy
czesto mam niezły ubaw, stas zaczepia brzuch a brzuch stasia
malenstwo najbardziej szaleje wieczorami
tak wiec bedzie brał czynny udział w Wigilii
Witam sie na szybko
My sylwestra spedzamy w domu, przychodzi G kuzyn z zona i corka,i jeszcze G brat z ciezarna zona
Moze jeszcze moja siostra przyjdzie i moze ciezarna kolezanka z mezem
Trzymam kciuki za te ktore maja wizyty
Bylam z corka u lekarza na szczescie nic jej nie jest kaszel ma poprostu od katarku
Milego popoludnia i wieczoru zycze

Trzymam kciuki za te ktore maja wizyty

Bylam z corka u lekarza na szczescie nic jej nie jest kaszel ma poprostu od katarku

Milego popoludnia i wieczoru zycze
Witam!
As
[*] dla Twojego Tatusia, jesteś naprawdę silną Kobietką...
Dziewczyny, współczuje tych złych wspomnień z alkoholem, w moim dzieciństwie tego nie było, za to teraz mój mąż czasami lubi...Dlatego również jestem zupełnym wrogiem alkoholu...
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja też idę na 20.15 i również proszę o trzymanie kciuków:-)
Postaram się po wizycie odezwać a teraz pędze szykować kolację dla Mateusza.
Uściski dla Suzi
As
[*] dla Twojego Tatusia, jesteś naprawdę silną Kobietką...
Dziewczyny, współczuje tych złych wspomnień z alkoholem, w moim dzieciństwie tego nie było, za to teraz mój mąż czasami lubi...Dlatego również jestem zupełnym wrogiem alkoholu...
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach, ja też idę na 20.15 i również proszę o trzymanie kciuków:-)
Postaram się po wizycie odezwać a teraz pędze szykować kolację dla Mateusza.
Uściski dla Suzi
Martusia22267
a no widzisz fiore tak to już u mnie jest z porami posiłków;-) ja późno wstaje nie należę do rannych ptaszków;-) i rzadko kiedy jem od razu po wstaniu
my pewnie też spędzimy sylwestra samotnie ale wcale mnie to nie martwi bo nawet nie mam zbytnio ochoty żeby gdzieś wychodzić.
my pewnie też spędzimy sylwestra samotnie ale wcale mnie to nie martwi bo nawet nie mam zbytnio ochoty żeby gdzieś wychodzić.
natalka1704
Czesc dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&&& :-) i za wszystkie choróbki, obyscie szybko wyzdrowialy
Mi dzień dzisiaj minął na bieganinie po sklepach i robieniu juz ostatnich zakupów na święta . A teraz nareszcie troche odpoczynku bo jednak w ciązy to juz nie ta kondycja co kiedys
Dzisiaj w koncu mój M zjedza z Holandii po 2 miesiacach :-)ale juz sie denerwuje bo jednak bedzie jechal 12 h i to jeszcze po nocy
coś czuje ze dzisiaj bedzie nieprzespana noc z nerwów
cale szczescie ma kolege na zmiane ,choc nie zmienia to faktu ze i tak bede sie martwic :-(
A nasz sylwester to zapewne tez w domku , ale konkretnych planów jeszcze nie ma .
Pozdrowienia :-)

Mi dzień dzisiaj minął na bieganinie po sklepach i robieniu juz ostatnich zakupów na święta . A teraz nareszcie troche odpoczynku bo jednak w ciązy to juz nie ta kondycja co kiedys

Dzisiaj w koncu mój M zjedza z Holandii po 2 miesiacach :-)ale juz sie denerwuje bo jednak bedzie jechal 12 h i to jeszcze po nocy

A nasz sylwester to zapewne tez w domku , ale konkretnych planów jeszcze nie ma .
Pozdrowienia :-)
reklama
Właśnie wróciłam z wigilii fundacyjnej .
Już miałam się szykować do wyjazdu do kliniki.
Telefon od nich .
Wizyta przesunięta na 21 .
Mój lekarz dopiero zaczyna ostatnie CC

Tam CC to nawet w środku nocy robią .

Proszę o trzymanie kciuków po 21

Już miałam się szykować do wyjazdu do kliniki.
Telefon od nich .
Wizyta przesunięta na 21 .
Mój lekarz dopiero zaczyna ostatnie CC

Tam CC to nawet w środku nocy robią .

Proszę o trzymanie kciuków po 21

Podziel się: