Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ja mam lekarza dziś o 20 .30 i też już mnie stresik powoli pobiera ...AS, aż się popłakałam i wróciły wspomnienia... to drugie święta bez taty mojego męża. nie zdążył doczekać już naszego wnuka. pobraliśmy się w kwietniu, a on odszedł ostatniego lipca. 1 sierpnia mieliśmy jechać do nich na dwa tygodnie, na urlop... tak bardzo się cieszył naszym szczęściem... zator do serca... to był cudowny człowiek, lepszego teścia nie mogłam sobie wymarzyć... bardzo przeżyłam jego odejście i na zawsze zostanie w moim sercu...
dziękuję za wieści od Suzi, trzymam kciuki za nią i wierzę, że wszystko będzie dobrze.
wszystkie Was przytulam, wiem co to znaczy alkohol w domu, też to przerabialiśmy. niestety jeśli ktoś nie chce sam się zmienić, nic nie da się zrobić... nie będę już się rozpisywała na ten temat, bo boli. trzymam kciuki, żeby się wszystko jakoś ułożyło w dobrym kierunku.
ja jutro idę do gina na wizytę, ale niestety bez usg. mam nadzieję, że wreszcie dostanę skierowanie bo od wczoraj się bardzo źle czuję. brzuszek twardniał i bolał bardzo. jeszcze tak mnie nie bolał i staram się zachować spokój, ale jestem trochę zmartwiona.
Annte zdrówka.Witam!
U mnie coraz gorzej. Katar, ból gardła i chyba gorączka. Nie wiem, czy ją mam bo zbiłam termometr, ale już mama do mnie jedzie z apteki z nowym i butlą amolu. Najgorsze, że muszę jechać do pracy i nie mogę wziąć zwolnienia na te dwa w sumie dni. Niby dziś mam wolne, ale i tak muszę pojechać do pracy do drugiego miasta. Ech, nie tak to powinno wyglądać. Prezenty jeszcze nie kupione, zakupy nie do końca zrobione, a ja flak.
Dziewczyny poradźcie coś, herbaty z imbirem, cytryną, miodem, sokiem z malin nie wiele dają.