• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

ooo co do spotkania to może i mnie z Marcelem sie uda załapać jak nam terminy podpasują i bedziemy w okolicy :-D Póki co wiem ze u rodziców bede w czerwcu na bank a jakbyście inny m-c uradziły to postaram sie tez dotrzec :-p :tak:;-) Zobaczymy jak bedziemy wyglądać finansowo, ale mam nadzieje ze damy rade :zawstydzona/y: :blink:

reklama
Maxwel ta babka z blogu pisze że najlepiej jak się pracę rozłoży na trzy dni. Tak samo jest z sernikami - 1-2 dni powinny przeleżeć w spokoju, potem najlepiej smakują:tak:

RATUJCIE!!! CZY TE KAPUŚNIACZKI Wigilijne kapuśniaczki można mrozić lub czy wytrzymają do wigilii w lodówce? POMOCY :-(

edit dobra już wiem, kapusta już się gotuje :-)

Ostatnia edycja:
Dotrwałam do końca pracy ufff

Po pracy poszlam jeszcze do spowiedzi i stałam w zimnym kościele w kolejce 40 minut i jeszcze mi zimna brrrrr

Agrafka Bartek z zawodu jest kucharzem, ale po narodzinach Pawła zmienił "zawód" i pracę żeby być "więcej" z nami. Wcześniej pływał na statkach, a teraz pracuje w firmie przewozowej jest kierowcą.

Chyba mi zaczarowałyście męża (wasze życzenia normalnie mi się spełniają) i pojechał tylko do Świnoujścia i wraca dzisiaj przed północą.

hej
maxwell fajnie rozwiązałaś problem teściowej :-) , a moja 4100 ważyła przy porodzie ;-)
aza to może do mnie przylecisz na jakiś urlop to i taką kawę ci zaserwuję :tak: , a maść faktycznie droga no ale najważniejsze żeby była warta tej ceny
martolinka mój teraz na spacerze za żadne skarby nie chce chodzić tylko wózek , ale podejrzewam że to z zazdrości że Lenka jeździ i on też chce ,mam nadzieje że mu wkrótce przejdzie :tak:

myśmy dzisiaj zaliczyli przychodnie bo miał być lekarz + ważenie ale lekarza nie było i przełożyli wizytę na czwartek za to ważenie wyszło nieźle :-D bo mała ma 5 tygodni i waży 5200g , urodzeniowa 4100g więc nieźle , poza tym pielęgniarka powiedziała że wykonałam kawał dobrej roboty bo Lena jest śliczną ,silną dziewczynką :-) , no i pięknie trzymała głowe , bo jak pamiętam to Kuba w domu trzymał a przy ludziach nie chciał pokazać i musieliśmy chodzi do fizjoterapeuty

reklama
Uff byliśmy w ikei po zakupki. Dyskretnie kupilismy małemu kolejkę , parę dupereli i co najwazniejsze koldre i poduszke dla małego do dorosłego łózka. Zasnął w dużym łózku , mama musiała być obok. Zobaczymy jaka będzie noc:-pJutro M wyrzuci stare łóżeczko

Dziunka widze , ze trzymasz reke na pulsie :tak:

Maxweel , Ania , ale wasze córy rosną szook:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry