• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

no to nieźła pogoda :D A mnie już tęskno za śniegiem..........nie wiem ale coś u nas się na niego nie zapowiada :-(
Gosiu co to za piesek na gwizdki?? Zaciekawiłaś mnie :-D Matko boska latam sprzatam, ogarniam, zakupy robie itp itd i jakos nic nie widac ze zrobione :baffled: Poza tym mała awaria meblościanki u Marcela w pokoju i troche tego ładu brak, choć absolutnie nie jest porozwalane nic no ale ja musze mieć na tip top a tu jeszcze trzeba tyły w meblościance przybić :-D Święta na wariackich papierach będą ajajajaaajjjjjjj ;-)

reklama
BOBBY piesek interaktywny na 3 gwizdki BEŻOWY Epee (2002455080) - Aukcje internetowe Allegro
Taki dokładnie

Zobaczcie od frontu
IMG10012.jpgTrzeba będzie odśnieżać.nie ma wyjścia....

Ostatnia edycja:
i fajny jest? interesują sie nim maluchy??? Kurcze podoba mi się :) kolejna zabawka do niekończącej sie listy :laugh2:

Gosia zazdroszczę sniegu. zamien się :D u mnie nic..........ale troche biało mam bo chociaż na drodze, drzewach i balkonach i dachach mrozik/szadź trzyma

ja dziękuję bardzo za śnieg - niech sobie będzie w Lublinie, w piątek tam pojedziemy :)
Tutaj czeka mnie jeszcze 3 dni pchania wózka parasolki do żłobka wiec jeszcze raz powtarzam - NIE CHCE ŚNIEGU W WARSZAWIE !! :)

witam z rana. gosia, podeslij troche sniegu :-D u nas raczej nie bedzie na swieta :-(

pathanka, dziekuje za amoniaczki. sa przepyszne. chyba wole je od kruchych, bo sa lzejsze. najpierw robilam ze starszymi corkami mojego,a pozniej u siebie. wszystkim bardzo smakowaly, posypywalam kolorowym cukrem i sa piekne :-)

w nocy skonczylam malowanie ozdob z masy solnej. robilam pierwszy raz, ale jestem bardzo zadowolona z efektu, zwlaszcza z aniolkow. pozniej wstawie zdjecie. ale wypiekanie to masakra. pierwsze chyba 5 godz, a drugie zostawilam w piekarniku cala noc, 8 godz, a rano i tak nie byly gotowe :baffled:

pierniki dalej leza bez lukru:zawstydzona/y:, chata czeka na takie wieksze ogarniecie (jak ja nie znosze sprzatania), bo na oko jest czysto, i kupa prania czeka na powkladanie do szaf.

agrafka, wspolczuje nocnego marka. jak moja nie chce zasnac do 9-10 to ja juz sie wsciekam, bo nie am czasu dla siebie i siedze pozniej do 1 w nocy, jak z ta masa solna :baffled:

dziunka, historia z psem mnie powalila, ja najpierw poszlabym do sasiadki (bez malej, bo to nie na jej uszy), co za *****! zglosilabym na policje,ze weszla mi na posesje i ukradla psa. a z urzedem tez bym tak tego nie zostawila.

u mnie za sciana (mieszkam w blizniaku) jest pies, wcale mi nie przeszkadza, choc czesto szczeka i jest duzy. w domu obok chyba z 5 psow i 2 koty. psy na podworku, czasami jest halas, jeden ich kot przychodzi do mnie regularnie (nazywa sie miau:-D). ogolnie na naszym koncu ulicy jest chyba z 10 kotow,ale one sa cicho. naprawde zwierzeta mi nie przeszkadzaja. nie przepadam tylko za ptakami w domu albo np. zolwiem czy wezem :sorry2: ja jestem animals od malego :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry