reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
Liza kochana,a u ciebie wsio OK ??,jak dzieciaczki ?
od dwoch dni siedzimy w domu, pada i wieje,ze nie ma mowy o wyjsciu :no:

Dziekuję w imieniu córci za życzenia. Goście już pojechali. Byli 2 babcie, 2 dziadków, mój brat z rodziną i brat K. z rodziną, w sumie 13 osób, a jeszcze koleżanka Angeli to 14.
Córcia zadowolona, tort się udał, prezenty podobały się to wszystko super :-)

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 33
Witajcie.

Edysiek STO LAT dla Angeli. Super że imprezka udana.

Martusia cieszę się że wyniki małej ok.

A nas chyba jakaś jelitówka dopadła. Natka mi we wtorek wieczorem zaczęła wymiotować. Do drugiej w nocy jej pilnowałam. Wczoraj skarżyła się nie brzuszek. Dziś już trochę lepiej za to my oboje z mężem zdychamy. A M jutro rano wyjeżdża do Krakowa i przydałoby się żeby dobrze się czuł. Na razie tylko Martynka zdrowo się trzyma.

Edysiek tort ci wyszedl przepysznie,ale juz nie raz ci pisalam ,ze zdolniacha z ciebie ;-)
Kokusia zdrowka dla was :tak:
a ja czekam az mi dzieci pojda spac i bedzie troche spokoju,ale chyba szybko sie nie doczekam bo przez te wolne wszystko im sie przestawilo :wściekła/y:,juz niech zacznie sie szkola,co wszystko wroci do normy

Dziekuję w imieniu córci za życzenia. Goście już pojechali. Byli 2 babcie, 2 dziadków, mój brat z rodziną i brat K. z rodziną, w sumie 13 osób, a jeszcze koleżanka Angeli to 14.
TORT piękny az nie mogę sie napatrzec:)
Wszystkiego Naj dla pannicy:)
Witajcie.

Edysiek STO LAT dla Angeli. Super że imprezka udana.

Martusia cieszę się że wyniki małej ok.

A nas chyba jakaś jelitówka dopadła. Natka mi we wtorek wieczorem zaczęła wymiotować. Do drugiej w nocy jej pilnowałam. Wczoraj skarżyła się nie brzuszek. Dziś już trochę lepiej za to my oboje z mężem zdychamy. A M jutro rano wyjeżdża do Krakowa i przydałoby się żeby dobrze się czuł. Na razie tylko Martynka zdrowo się trzyma.
U mnie w pracy 2 babki maja jelitówke no i czywiscie ich rodziny:)masakra:(ja wiem po sobie ze mi pomogła pepsi i węgiel:)

reklama
Liza dalam rade jakos heh ale musialam m troche pogonic zeby pomogl
To super :)
Liza kochana,a u ciebie wsio OK ??,jak dzieciaczki ?
Dzieki ze pytasz ;-)
Dzieciaczki zdrowe, Mikolajowi z noska lecą tylko gile ale to dzis tylko niewiem czemu, chyba od zebów ;P A tak to ok, dzis badz jutro starszaki jada do tesciow na weekend, takze troszke sie odsapnie od nich, Miki tylko bedzie...
No a ogolnie to po staremu, ciagle pod górke ;P

Piękny tort, szacun :tak: I super ze córa zadowolona ze wszystkiego.

U nas z rana sloneczko potem chmury i tak na zmiane;P ponoc snieg mial padac, dzis juz slysze ze deszcz ze sniegiem ;P gdzie ta zima...? :dry:

Do góry