reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

reklama
u nas dzis pada deszcz, bu, a chcialam isc z dziewczynkami do lasu,

dzis sie dowiedzialam ze naprawa samochodu wyniesie 1400zł z d... ja to wezme eh

Aguska, dzięki :-) Czuję sie nie najlepiej ostatnio.... Bardzo boli mnie głowa i ani spanie ani Apap nie pomagają:no::no::no: A Igor, jak to Igor wszędzie go pełnoo :-D:-D..... dobrze, ze M. ma teraz wiecej wolnego to sie nim zajmuje a ja mogę odsapnąć:tak:

Liza, to odpoczniejsz sobie w weekend od Smyków ;-);-)

Martusia :szok::szok: współczuję z tą kasą :no::no:

Dziewczyny co robicie w Sylwestra?? My mieliśmy jechać na domówkę do siostry M., ale chyba odpuścimy, bo z moim samopoczuciem jakoś kiepsko to widzę:confused::confused:

my w domu z wyboru jestesmy i nie zaluje, zawsze jakos tak brak czasu na bycie w domu, jedynie gdybysmy mieli z kim isc na bal to bysmy poszli, a tak wole domek

Witajcie Kobitki!:-)Ze wzgledu na to, iz moj malz ma dzisiaj urlopik zrobilismy przedpoludniowe piatkowe sprawunki. Polazilam sobie po wyprzedazach, zarowno dzieciowych, damskowych i meskowych i oglaszal iz nie ma okazji.
martusia - niezla sumke trza zaplacic! U nas tez caly dzien deszczowo i smetno! Tylko spac!:baffled:
kokusia - zdrowka dla calej rodzinki!:-)
Edysiek - piekny torcik! Pozazdroscic zdolnosci!:tak: Co do tortow to dzisiaj zamowilam Ksawkowi torcik. :-)
Torty dla dzieci | Cukiernia Staropolska

a moj torcik slubny wygladal o tak::-)
Torty weselne | Cukiernia Staropolska
Ok, dosyc wspominek! Lece do obowiazkow!

Dziękuję za pochwały. Ja uwielbiam robić ciasta i robienie tortu to dla mnie wyzwanie, a jednoczesnie przyjemność :tak:
Co roku robię córci na urodziny i zawsze jest inny, a i ostatnio mamie na urodziny też robiłam. Tylko chyba na komunię sobie odpuszczę. Mam koleżankę, która piecze torty na zamówienie, ma już za sobą 3 komunie (ma 3 synów) to ma wprawę. '

Kokusia zdrówka życzę.
Wika to Wasz kot ? Jest cudny :-) Ja uwielbiam koty, ale chyba dopiero na stare lata sobie sprawię ;-)
Liza fajnie, że uda Ci się troszkę odetchnąć
Madlen ja też nie mogę doczekać się powrotu do normalności
Martusia oby udało się jak najtaniej naprawić
Asieńka my też dzisiaj wyskoczylismy do miasta.
Udało mi się kupić na rynku używany orbitek, a właściwie mąż mi kupił. Jestem strasznie zadowolona, bo na nowy niestety nie miałam kasy, a ten kosztował 50 zł.

Zmykam, bo Angela wstała :eek:

Witam sie również jeszcze w starym roku i ...

Życzę Tobie i Twoim bliskim ...
By zbliżający się Nowy Rok 2012 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami,
uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień.
A do tego ... skrzynki szampana
i ... Sylwestra do białego rana!
I ... pozwólmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata,
niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiące, lata...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU!!!

reklama
Witajcie. Dzięki za życzenia zdrówka. Ja już dziś lepiej ale wczoraj cały dzień przeleżałam. Wstawałam tylko zrobić dzieciom coś do jedzenia.

Liza to prawie wolna chata Wam się w weekend szykuje;-)

Martusia współczuję wydatków. Jak tak czasem słucham ile mechanicy sobie życzą za naprawy to dziękuję losowi że mój M jest w stanie zrobić wszystko przy samochodzie (mimo że nie jest mechanikiem).

Wika my dziś w domu i nic nie planujemy. Dla mnie to zwykły weekend w tym roku. Jeszcze wczoraj w nocy nad mężowym wisiał wyjazd na dziś do Lublina ale dał radę to odkręcić.
Za to wczoraj mi dzieci zrobiły awanturę że jak to bez sylwestra? W tamtym roku byłyśmy u mojej koleżanki i moje panny spać poszły dopiero o drugiej w nocy.

Asienka śliczne torty.

Ja tak jak Edysiek zawsze sama robię torty. W tym roku Martynce na urodziny robiłam aż dwa i to każdy inny.

Do góry