reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Udanego 2012 :-)

Jak tam po Sylwestrze? Angela nie doczekała 12 bidulka, a tak czekała na fajerwerki. My poszlismy spać po 1, a tak to spokojnie było.
Od jutra do pracy, w sumie się cieszę po tygodniu siedzenia w domu pora na powrót do norlmalności;-).

reklama
Edysiek moja miala kryzys ok 23 poprzytulala sie i bylo ok w domku bylismy przed 1, a na fajerwerkach byla na dworzu nawet, myslalam, ze sie bedzie bala, ale jak zobaczyla wczoraj ok 18 o co kaman to zaczely jej sie fajerwerki bardzo podobac

witam w Nowym 2012 Roku !!! :-)
dzieciaczki poszly spac ok.2 w nocy :szok:,twarde za mamusia ;-),ja chwile przed 3,maz jeszcze chwile siedzial,bo lowil ryby na NK,a jak przyszedl do lozka to mnie obudzil i zasnelismy ok.5 :tak:..ogolnie bylo fajnie,ale ja przez chwile wylapalam malego dola..bo dotarlo do mnie,ze bede miala kolejny roczek wiecej..i to mnie troche zalamalo..ale co tam..mam nadzieje,ze ten nowy rok bedzie udany,czego zycze sobie i wam :tak:;-)
wiecej nie napisze ,bo weny brak :sorry2:
kokusia najlepszego z okazji rocznicy !!!:-)

Ostatnia edycja:
napisze Wam cos wesolego heh

Do wszytskich moich przyjaciół i znajomych którzy przysłali mi życzenia rok temu. Niestety, ale się nie spełniły. Bądźcie tak mili i na rok 2012 przesyłajcie mi raczej pieniądze, alkohol, bony do Biedronki albo talony na paliwo. Szczęśliwego Nowego Roku;-)

Martusia niezłe :-D
Madlen nie roczek wiecej je tylko roczek więcej doświadczenia. To już coś ;-) Mój Ry się załamał jak sobie zdał sprawę, że już "jest przed 30-tką", dopiero jak mu powiedziałam, że jak miał 18-tkę to też był przed 30-tką to odpuścił :-)

U nas było świetnie, przyszli znajomi, moja przyjaciółka i jeszcze kolega jeden. Tymek zasnął o 19.30 jak zawsze, obudził się na karmienie dopiero o 2.30, Oskar zasnął jak aniołek o 00.30. Bawiliśmy się świetnie i to był mój najlepszy Sylwester.

Hejka.

U nas sylwester byl jak normalny dzien, Hania nie dotrwała do 24, o 22 juz padła, Chlopaki o 19:30 tez spali, I ja tez padłam po 22 ;P obudzilam sie na fajerwerki i po 24:30 poszlam znow spac o i tyle ;] ;]

reklama
Do góry