kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie w nowym roku.
U nas Sylwester podobny do tego u Lizy. W sumie jak tak policzyłam to dopiero drugi nasz taki spokojny sylwester od 13 lat więc nie jest źle.
Mama Boo mój zawsze początek roku przeżywa i wpada w depresję bo on urodziny obchodzi 7 stycznia. A już teraz po trzydziestce to każde kolejne są be
Jakby się chciał na siłę odmłodzić. I zawsze słyszę to samo że taki stary a niczego w życiu nie osiągnął. A ja się pytam jak nic? Dom ma, rodzinę i dzieci ma, stałą pracę (od 10 lat tą samą) ma, jakieś tam oszczędności ma. Więc ja nie rozumiem czego on jeszcze chce
No ale za facetami nie zdążysz.
U nas dziś powrót do rzeczywistości. Mężowy w pracy, dziewczynki w szkole. Cisza, spokój i porządek.
U nas Sylwester podobny do tego u Lizy. W sumie jak tak policzyłam to dopiero drugi nasz taki spokojny sylwester od 13 lat więc nie jest źle.
Mama Boo mój zawsze początek roku przeżywa i wpada w depresję bo on urodziny obchodzi 7 stycznia. A już teraz po trzydziestce to każde kolejne są be
Jakby się chciał na siłę odmłodzić. I zawsze słyszę to samo że taki stary a niczego w życiu nie osiągnął. A ja się pytam jak nic? Dom ma, rodzinę i dzieci ma, stałą pracę (od 10 lat tą samą) ma, jakieś tam oszczędności ma. Więc ja nie rozumiem czego on jeszcze chce
No ale za facetami nie zdążysz.U nas dziś powrót do rzeczywistości. Mężowy w pracy, dziewczynki w szkole. Cisza, spokój i porządek.
,juz wolalam dwie dwojeczki ;-)ale dobrze,ze nie czuje sie na swoje lata i duchem jestem mloda..tylko juz sama widze,ze sie starzeje..to przychodzi z czasem..,no i patrzac na moje dzieci,nie da sie nie zauwazyc tego,jak czas ucieka..Martyna w kwiet.skonczy 10 lat,my z mezem w marcu bedziemy swietwoac 10ta rocznice slubu..kiedy to zlecialo ?? nie mam pojecia