reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Witajcie w nowym roku.
U nas Sylwester podobny do tego u Lizy. W sumie jak tak policzyłam to dopiero drugi nasz taki spokojny sylwester od 13 lat więc nie jest źle.

Mama Boo mój zawsze początek roku przeżywa i wpada w depresję bo on urodziny obchodzi 7 stycznia. A już teraz po trzydziestce to każde kolejne są be:sorry: Jakby się chciał na siłę odmłodzić. I zawsze słyszę to samo że taki stary a niczego w życiu nie osiągnął. A ja się pytam jak nic? Dom ma, rodzinę i dzieci ma, stałą pracę (od 10 lat tą samą) ma, jakieś tam oszczędności ma. Więc ja nie rozumiem czego on jeszcze chce:nerd: No ale za facetami nie zdążysz.

U nas dziś powrót do rzeczywistości. Mężowy w pracy, dziewczynki w szkole. Cisza, spokój i porządek.

reklama
mama Boo co racja to racja,;-)
ale te dwie trojeczki nic a nic mi sie nie podobaja :no:,juz wolalam dwie dwojeczki ;-)ale dobrze,ze nie czuje sie na swoje lata i duchem jestem mloda..tylko juz sama widze,ze sie starzeje..to przychodzi z czasem..,no i patrzac na moje dzieci,nie da sie nie zauwazyc tego,jak czas ucieka..Martyna w kwiet.skonczy 10 lat,my z mezem w marcu bedziemy swietwoac 10ta rocznice slubu..kiedy to zlecialo ?? nie mam pojecia :no::-(
liza szybko ci smyki padly,beda caly rok spaly ;-)
za to moje wariuja,dzisiaj ich obudzilam rano,zeby wieczorem szybciej padly i mi mlody jeczy bo niewyspany,jeszcze chwila a zwariuje :angry:

Dziewczyny a ja wcale się nie smucę z mojej 3 z przodu. Swoją 30 świetowałam bardzo hucznie, dla mnie bylo to wkroczenie w nowy etap w życiu.
Jednak tak jak pisze Madlen ważne na ile kto się czuję. Ostatnio jedna znana osoba powiedziała, że chciała by się zestarzeć tak by mieć ciało staruszki ale umysł młodej dziewczyny :-) Coś w tym jest. Więc nie martwcie się kobietki i pozostańcie młode duchem na zawsze :tak:

Martusia nie martw się na pewno będzie dobrze, czasem pewne sprawy muszą się po prostu poukładać.
Pytałaś co to orbitek, a więc to taki przyrząd do ćwiczeń. Tyle, że to co ja kupiłam to nie orbitek tylko AIR WALKER
http://imageshack.us/photo/my-images/692/airwalker2.jpg/
Bardzo fajnie mi się na tym ćwiczy, dzisiaj zaliczyłam 20 minut i nieźle się zmachałam.

Ja w końcu mogę się podelektować ciszą w domu ;-)

Witajcie Noworocznie!
Nasz K padl kolo 22 i dopiero wtedy zaczelismy tak na dobre swietowac. Winko, dobry film. Kolo 24 mielismy gosci do ok. 2 i zlecialo.:-D
My w tym roku bedziemy mieli 4 rocznice slubu. Maly bedzie mial 2 latka. Ja 29, malz 31. i taka wlasnie jest nasza statystyka na ten rok.:-D:szok:
u nas szaro i ponuje. 10 stopni na plusie!:szok:
Milego dzionka!
:-)Edysiek - a za ile to cudo? Kurde powinnam, cwiczyc i cwiczyc i jeszcz raz cwiczyc!

Madlen oby :-D
Hehe Asienka jaka statystyka :)

Mój tez narzeka ze juz ma blizej 30 niz dalej ;P
U nas w sumie w maju bedzie 6 lat od ślubu,8 lat w sierpniu jak sie poznalismy, w czerwcu: Miki konczy 2 lata -8ego., Mąż konczy 28-10ego., ja koncze 24-13ego. ;P jedno po drugim;P
Hania w paź.- 6, a Daniel w list.-5... Strasznie duże mamy juz dzieciaki... ;P

Hania w szkole, Miki spi, a my z Danielem obiad zjedlismy;P ja zjadlam kope surówki, i dwie lyzki makaronu z sosem;P i kolacja najpóźniej o 18 bedzie i tyle... ;] Czas sie wziąc za siebie :-)
Zaraz herbatke sobie zrobie ;-)

asienka a czemu ty masz na BB ustawiona date urodzienia 01.01 ??? juz zdebialam,jak zobaczylam,ze w tym roku konczysz 42 lata ,bo masz wpisany rocznik 70 :szok::szok::szok:
az musialm wejsc na fb i to sprawdzic :tak:
edysiek to teraz mozesz cwiczyc ;-)
ja sobie takie cudo zamowilam u meza na moje urodziny,ciekawe czy mi kupi :-p

liza ale ty mloda jestes

edysiek dzieki za pocieszenie, ja tez sie wczoraj namachalam ale na innym orbitku he he az dzisiaj lazic nie moge he he

edysiek fajny sprzęciorek;-)
a u nas w tym roku wygląda tak:Bartuś teraz(21) będzie kończył 2 latka potem ja w marcu(21) 26lat a m w maju(21) 29lat we wrześniu będziemy mieli już 3 rocznice ślubu a w listopadzie minie 6 lat od kiedy jesteśmy razem.
jejciu ale ten czas leci...
u nas jesienna pogoda:sorry:
ja wysprzątałam kuchnie i łazienke na błysk
za reszte chyba wezme sie później:-p

reklama
Do góry