reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Aguska, ale wam się udało, że wszyscy 21 się urodziliście.
Edysiek fajny sprzęt :-) Dalej zumba u Ciebie rządzi ? :-) Edysiek ja też chcę 3-tkę hucznie świętować :tak: Też mi się to kojarzy z nowym etapem w życiu.
Madlen ważne na ile lat się czujesz a nie ile masz w metryce :tak:
Kokusia to racja - faceci mają zawsze inny punkt widzenia.

U nas statystyki: Ja 26, Ry 27 (oboje w lipcu), Oskar 6 no i Tymek 1 :-D
7 lat ze sobą, 5 po ślubie :-)

reklama
Edysiek fajny sprzęt. Tylko mój to już nic o sprzętach do ćwiczeń nie chce słyszeć bo co mi kupi to i tak na strychu lądują nieużywane. Taki los podzielił już rowerek, steper i tweester bo ja zapał do ćwiczeń a i owszem mam ale słomiany:-D

No to skoro statystyki to u nas: M 32 (7.01), ja 29 (25.05), Martynka 7 (25.10), Natalka 4 (23.11). Razem 14 lat (stuknie 24.03) a po ślubie 8 (stuknie 14.08):happy:

My już po kolacji. Natka usnęła na siedząco, Martynka ogląda bajki a ja się zastanawiam kiedy M wróci. Wysłali go dziś do Łukowa i Lublina i chyba ma dużo roboty bo w ogóle nie dzwonił.
Miłego wieczoru:-)

madlen auto bedzie dopiero pod koniec tego tygodnia najszybciej bo czesci zamawiaja,a wyjdzie tyle kasybotrzeba cale sprzeglo wymienic, jakis los ktory przed nami uzywal tego auta wlozyl w sprzeglo niekompatybilne czesci wrrr :angry:

STATYSTYKI ja 27 :szok: (06.12), MÓJ 28 :szok: (24.06), OLIWKA 4 (17.08), 9 LAT RAZEM (16.05), 6 LAT PO ŚLUBIE (14.10)

ufff, jaki miałam dzisaij dzień.....Najpierw ksiądz... dobrze, ze chodzil wikary a nie proboszcz, wiec lajtowo
laugh.gif
laugh.gif
no i naciągnął nas na wyjazd do teatru do Krakowa. Organizuje dla młodych ludzi 14 stycznia... no i oczywiscie że jesteśmy mało asertywni to się zgodziliśmy, chociaż M. mało zadowolony
sorry2.gif
sorry2.gif
No ale to nie pierwszy wyjazd organizowany przez wikarego i podobno zawsze jest niezła impreza
laugh.gif
laugh.gif
Już nam zapowiedział, ze kobitki szykują koszyk wiklinowy a faceci coś do koszyka
laugh.gif
laugh.gif
ale też przestrzega, ze konsumpcja dopiero w drodze powrotnej co by siary w teatrze nie było
laugh.gif
laugh.gif
shocked.gif
laugh.gif
rofl.gif

Po wizycie ksiedza spontanicznie pojechaliśmy do Cze-wy do kina na "Listy do M." Płakałam i ze śmiechy i ze wzruszenia.. bardzo fajnie zrobiony film
yes2.gif
yes2.gif

Liza, jesteś z 13. 06??? ja też :tak:

a u mnie w tym roku wygląda to tak:

Igor: 2 latka (13.02)
Ja: 29 l. :szok::szok: (właśnie to sobie uświadomiłam:szok::szok::-D:-D) 13.06
M: 29 l. (02.10)
4 lata po ślubie 23.08
12 lat razem :szok::szok::szok: (tez sobie to właśnie uświadomiłam:-D:-D)02.09

Sylwek w domku przed tv i przysypiając na sofiee:-D:-D Igor usnął o 21.00. Fajerwerki go nie zbudziły:happy:

hahha do ćwiczeń też mam słomiany zapał, jak i do diet:szok::szok:

hahaha ale jak to zrobić:-D:-D:-D
Bartek wyskoczył za wcześnie o 2 tygodnie i zrobił prezent babciom a miałam termin na 1 lutego;-)
a ja źle wam napisałam co 2 msc sa nasze urodziny bo styczeń marzec maj :zawstydzona/y:ja to jeszcze chyba nie doszlam do siebie po sylwku:-D
to teraz musiałabym mieć dzidzie na lipiec:-D

reklama
martusia a no mloda jestem ;P choc dla mnie to juz stara sie robie co roku :D bo coraz blizej 25 lat, kiedy to zleciało :dry:
wika tak z 13ego czerwca jestem :)
aguska ale fajnie u was, tez sie zgadzam z dziewczynami by nastepny potome byl z 21ego :D

U nas jesiennie cieplo ;P az sie wsio odechciewa;P
Hania w szkole ;P obiad musze zrobic mezowi;/

Do góry