reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Natknelam sie za to ze stworzylyście grupe;P fajnie ze i mnie zaprosilyscie ;] heh <foch> :pPPP

jaka wtopa !!:szok: wstyd !!! kochana,ja nawet nie zauwazylam ,ze ciebie tam nie ma :no:
:zawstydzona/y:,chyba zadna z nas nie zauwazyla..a dostalas juz zaprosz. ??

a ja dzisiaj caly dzien sie lenie...mam taki ciulowy dzien,ze juz chce aby sie skonczyl !!!!

reklama
Witam jestem w waszym wątku nowa?? Mogę dołączyć?? O czym piszecie??? Bo przy dwójce dzieci ciężko mi wszystko przeczytać/

jaka wtopa !!:szok: wstyd !!! kochana,ja nawet nie zauwazylam ,ze ciebie tam nie ma :no:
:zawstydzona/y:,chyba zadna z nas nie zauwazyla..a dostalas juz zaprosz. ??

a ja dzisiaj caly dzien sie lenie...mam taki ciulowy dzien,ze juz chce aby sie skonczyl !!!!
Nie... zapro nie dostałam jeszcze, ale to pewnie dlatego ze Julita nie zagladała tutaj ;P:)
Współczuje takiego dnia, moj tez nie najlepszy Miki zasnol dopiero po 16, obudzialm go po 17, marudzil, plakal, ale wykompac go musialam bo jutro na szczepienie na 9 śmigamy....

Witam jestem w waszym wątku nowa?? Mogę dołączyć?? O czym piszecie??? Bo przy dwójce dzieci ciężko mi wszystko przeczytać/
Witaj i pisz co ci palce przyniosą ;-) mi z trójeczką czaset tez ciezko nadrobic :tak: ale kazdy to rozumie :-)

Martusia zdrówka życzę Szkoda, że nie masz jagód bo naprawdę pomagają. Ale Stoperan tez jest dobry.

Liza mi też wstyd :zawstydzona/y: Jak tam po szczepieniu?

Madlen oby dzisiejszy dzień był lepszy :tak:

Dorotar110 witaj ! Pisz o wszystkim, o tym co dzisiaj robisz, co gotujesz na obiad, jak tam dzieciaczki :-)

Ja zaraz muszę się zabrać za obiad, dzisiaj piersi + kukurydza + czerwona fasola do tego ryż. Mało skomplikowane, ale dobre :tak: I jeszcze muszę mieszkanie ogarnąć, pranie poskładać.
Mam nadzieję, że znajdę chwilę, żeby jeszcze poćwiczyć na AIR. Wczoraj pół godziny poszalałam z zumbą, potem na 10 minut wskoczyłam na maszynę i padłam :-D

Liza jak po szczepieniu?mnie też nie ma na grupie ale spoko:-D;-)
edysiek dobry obiadzik:tak:widzę że ostro cwiczysz:tak:
dorotar witaj;-)
martusia współczuje i zdroweczka;-)

a u nas dziś pogoda już do bani wieje zimno buuuuuuu... chociaż śnieg mógłby spaść:sorry2:

reklama
My po ostatnim szczepieniu wreszcie... Był płacz;P i wogole czuł ze cos bedzie na rzeczy juz wczesniej i marudzil ale dalismy rade:) wazy juz 13, 2kg :) mierzy kolo 89-90cm; P

Edysiek ja tez cwicze ale pół brzuszki - brzuszki i czuje sie o niebo lepiej, ale tez pije kolo 1 buteli wody dziennie :tak:

aguska no widzisz jak to sie porobilo :-) nie lubia nas chyba... ;-) :)))

cos zaśmierdziało... :eek: ide pampersa zmienic Mikołajowi :D

Do góry