reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Liza to wzrostem Miki jest taki jak mój Bartek a mój Bartek mniej waży:-Dto dużego masz syncia:tak: ważne że już ostatnie za wami;-)ja też sie ciesze że narazie nie musimy sie już kłuć bo im Bartek był starszy tym było gorzej

reklama
aguska dokladnie im starszy tym ciezej i nawet go utrzymac.... ;P Nom duzy kolocek z niego, choc niektóre dzieciaki wiecej w jego wieku ważą;P dla mnie jest w sam raz O! ;)
marta zdrówka!!!

Miki spi juz 50min, obiad zrobiony ;) i odpoczywam sobie:)

Dziewczyny mam odstawić nabiał bo mały ma początki skazy białkowej i teraz to ja już sama nie wiem co mogę jeść. Doradźcie???!!!!!

MADLEN no sama napisałam, że muszę odstawic nabiał, właśnie lekarz mi to zalecił. I pytam co mogę jeść bo moje menu i tak ograniczone.

AGUŚKA tak karmię piersią, jakbym nie karmiła to by nie było problemiku.\ECH

Liza dobrze, że już jesteście po szczepieniu. Ja z Angelą nigdy nie miałam problemu, nigdy nie płakała. Do czasu szczepienia bodaj w wieku 5 lat, kiedy musiałam ją trzymać na siłę. To było straszne, chciało mi się razem z nią płakać :-(
Rok temu już było lepiej, bała się ale weszła do gabinetu z koleżanką, bo jej mama nie mogła i pojechała z nami. To było im razem raźniej :tak:

Aguska ćwicze, bo moja kondycja pozostawia wiele do życzenia. A po za tym udało mi się schudnąć i chciałabym jeszcze troszkę poprawić ciało ;-)

Dorotar ja też nie wiem :sorry: No ale lepiej odstaw i zobacz czy się poprawi.
Na pewno nie możesz jeść mleka i jego przetworów, masła, śmietany, jogurtów, sera.

Ja powoli szykuję się do pracy, Angela już wróciła, bo dzisiaj miała tylko 4 lekcje. No i przez to nie miałam za dużo czasu.
Za tydzień w piątek ma zabawę karnawałową w szkole. Muszę wziąć wolne, bo zgłosiłam się do pomocy. I znowu będę miała 4 dniowy tydzień pracy hi hi :-)

reklama
dorotar mozesz jesc wszystko to,co nie jest nabialem,poczytaj sobie w necie,na pewno na ten temat duzo znajdziesz i beda jakies przepisy,skaza bialkowa jest bardzo popularna,szczegolnie u dzieci.. ;-)
edysiek to laska bedziesz ,ulalaaaa;-)

Do góry