Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

,juz niech zacznie sie szkola,co wszystko wroci do normyTORT piękny az nie mogę sie napatrzecDziekuję w imieniu córci za życzenia. Goście już pojechali. Byli 2 babcie, 2 dziadków, mój brat z rodziną i brat K. z rodziną, w sumie 13 osób, a jeszcze koleżanka Angeli to 14.
Córcia zadowolona, tort się udał, prezenty podobały się to wszystko super :-)
U mnie w pracy 2 babki maja jelitówke no i czywiscie ich rodzinyWitajcie.
Edysiek STO LAT dla Angeli. Super że imprezka udana.
Martusia cieszę się że wyniki małej ok.
A nas chyba jakaś jelitówka dopadła. Natka mi we wtorek wieczorem zaczęła wymiotować. Do drugiej w nocy jej pilnowałam. Wczoraj skarżyła się nie brzuszek. Dziś już trochę lepiej za to my oboje z mężem zdychamy. A M jutro rano wyjeżdża do Krakowa i przydałoby się żeby dobrze się czuł. Na razie tylko Martynka zdrowo się trzyma.

spadam na miasto na zakupy
To superLiza dalam rade jakos heh ale musialam m troche pogonic zeby pomogl
Dzieki ze pytasz ;-)Liza kochana,a u ciebie wsio OK ??,jak dzieciaczki ?
Piękny tort, szacunDziekuję w imieniu córci za życzenia. Goście już pojechali. Byli 2 babcie, 2 dziadków, mój brat z rodziną i brat K. z rodziną, w sumie 13 osób, a jeszcze koleżanka Angeli to 14.
Córcia zadowolona, tort się udał, prezenty podobały się to wszystko super :-)
I super ze córa zadowolona ze wszystkiego.