reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Zobacz załącznik 420774

i nic nie widac;/ ehh postaram sie na stronie znalesc Yes i wam linka puszcze...

Zobacz załącznik 420775
to jest I swieto zrobione

super wyglądacie, a pierścionek bardzo ładny. Ja tam też mam skromny, bo mi się takie podobają! Mój K miał zastrzeżenie że ma być delikatny i wybrał idealny! hehe u kogoś może wielkie "diamenty" i grubaśne obrączki wyglądają ładnie, ale ja nie czuję się w takim czymś.... Na moje super:tak:

reklama
ola a jak Twoje przygotowania na marzec? ruszyłaś coś z zakupami?
eeee no ruszyłam, bo boję się że mnie w styczniu lekarz będzie kazał się położyć.... i trochę mnie przestraszył tym możliwym przedwczesnym porodem... dziś kupiłam torbę do szpitala;-) na gwiazdkę mamusia sprezentowała mi koszulę, więc coś już do siebie mam. A dla dziecka echhh... kurde ale wszystko ma ceny... coś tam zakupiłam,że w razie co <odpukać
> jakoś byśmy przeżyli, ale jeszcze muszę dokupić sporo. Body mam trochę po Jagodzie, trochę kupiłam w Pepco <swoją drogą są promocje...> a poza tym muszę coś cieplejszego kupić-jakieś pajace, śpiochy, jakiś dresik, no i kocyki echhhh ale spokojnie... śmiałam się że będę robić zakupy na początku marca i takie miałam plany,ale teraz się stresuję tym rozwarciem i miekką szyjką i chyba w styczniu/lutym zmuszę się do tych zakupów... A Ty jak tam??:-)

eeee no ruszyłam, bo boję się że mnie w styczniu lekarz będzie kazał się położyć.... i trochę mnie przestraszył tym możliwym przedwczesnym porodem... dziś kupiłam torbę do szpitala;-) na gwiazdkę mamusia sprezentowała mi koszulę, więc coś już do siebie mam. A dla dziecka echhh... kurde ale wszystko ma ceny... coś tam zakupiłam,że w razie co jakoś byśmy przeżyli, ale jeszcze muszę dokupić sporo. Body mam trochę po Jagodzie, trochę kupiłam w Pepco a poza tym muszę coś cieplejszego kupić-jakieś pajace, śpiochy, jakiś dresik, no i kocyki echhhh ale spokojnie... śmiałam się że będę robić zakupy na początku marca i takie miałam plany,ale teraz się stresuję tym rozwarciem i miekką szyjką i chyba w styczniu/lutym zmuszę się do tych zakupów... A Ty jak tam??:-)
ja właśnie dziś zebrałam się za przegląd czego ile mam jeśli chodzi o ciuszki ale nie dokończyłam bo wpadła moja mama

napewno musze zakupic jakiś cieplejsze pajacyki, dreski coś w tym stylu, kocyki to tak z pilniejszych rzeczy w sumie kosmetyki czy drobiazgi apteczne dla dzidzi jakieś tam się znajda wiec tragedii nie ma, napewno musze zakupic oilatum do kąpieli, jakies płatki do mycia buźki, 2 paczki pieluch 1 i jedna 2 juz mam plus chusteczki więc gdyby co zdąży sie dokupić,
muszę pomyślec o zakupach dla siebie jakies wkładki laktacyjne, podkłady, koszula do szpitala
kurcze tak sobie myśle że w razie W cos by sie znalazło, ale z drugiej strony jakby podsumowac ile tych drobiazgów jeszcze się uzbiera to masakra, jakoś tak od kilku dni zaczęlo mnie to przerażać i jakoś tak sie zamartwiam ze nie zdążę ze wszystkim, postanowiłam sie ostro zabrać za przygotowania w przyszłym tygodniu (teraz nie mam jak bo młody chory i Asia ma wolne w przedszkolu) ale od 8-9 mój bedzie miał kilka dni urlopu więc wyruszam na łowy tak żeby początkiem lutego mieć juz wszystko

aaaa i jak będę 10 na wizycie musze sie dopytac ginki odnośnie tego "planu porodu" czy jakoś tak?

zyrafka a Ty jak się czujesz? jak Łukaszek przeszła mu juz choroba?

Agi
nadal &&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzęki dziewczyny.....Ale zabieg bedzie we wtorek....Na razie kazała mi kupic taki lek znieczulający posmarować mała 30 minut przed wizytą i we wtorek o 16.30 jej rosklei....Także będe was prosic o kolejne kciukasy w przyszłym tygodniu.....jesteście najwspanialsze pod Słońcem!!!!!

Dzęki dziewczyny.....Ale zabieg bedzie we wtorek....Na razie kazała mi kupic taki lek znieczulający posmarować mała 30 minut przed wizytą i we wtorek o 16.30 jej rosklei....Także będe was prosic o kolejne kciukasy w przyszłym tygodniu.....jesteście najwspanialsze pod Słońcem!!!!!
kochana nie martw sie dasz rade! ten woreczek to na pewno ten sam jaki stosuja do lapania moczu u niemowlat (my tez go uzywalismy) Ma dwa plasterki po bokach i dziurke (na wiadomo co:-)) Jak go naklepisz Polci przy zmianie pampersa to nawet nie zauwazy ze cos tam ma. Buziaczki dla was dzielne kobitki!

reklama
tak Kasiu, emla....wiesz cos o tym....Bo ja sie boję czu uda mi sie to Polci założyc....Bo tam jest jakiś woreczek który trzeba będzie założyc Polci na wiadomo co własnie razem z ta maścią w srodku!!!!

woreczek? hmmm

Wiem, że emla jest w kremie i jest tez w plasterkach - te własnie zawsze zakładam Hani przed szczepieniem. Wygląda prawie jak zwykły plaster z maścią w środku

emla-plaster-2szt-vlarge.jpg

Do góry