reklama
K
karol_in-a
Gość
domiśka- popieram- ladny awatarek
zzagubiona- nie niestety ni chu chu nie przypomina to kolczyka, ale skąd ja blondynka mialam wiedziec
qrcze kto testuje teraz w najbliższym czasie?
i przypomnijcie mi kto jest berkiem? polisia? czy marysia?
zzagubiona- nie niestety ni chu chu nie przypomina to kolczyka, ale skąd ja blondynka mialam wiedziec
qrcze kto testuje teraz w najbliższym czasie?
i przypomnijcie mi kto jest berkiem? polisia? czy marysia?
Z
zZagubiona
Gość
axarai
dziecioholiczka......
Zagubiona o rzesz, aż mnie pipi zaczeło bolec jak zobaczyłam te kółeczka, mam nadzieję, ze Cię nie boli, chociaż ten Twój OOOgromny jest
Fluidki połapałam, nie wszystkie co by dla reszty mamuś zostało, ale trochę sobie schowałam:-) Fakt faceci, to jakby tylko do lansu zostali stworzeni, i jeszcze marudzą, że jak kobietka nie pracuje, to NIC nie robi
Karola mi się wydaję, że Polisia tu biega zadyszana
Sylwia nie potwierdził, nie potwierdził, ale Ci lekarze, to tacy leniwi się zrobili, że niedługo jak im dzieciątko na USG pomacha rączką, to dopiero stwierdzą ciąże

Karola mi się wydaję, że Polisia tu biega zadyszana

Sylwia nie potwierdził, nie potwierdził, ale Ci lekarze, to tacy leniwi się zrobili, że niedługo jak im dzieciątko na USG pomacha rączką, to dopiero stwierdzą ciąże

Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
oj axari takk ale obiad ugotowany chca miec majtki wyprane tez, posprzatane w domu no ale my nic przez caly dzien nie robimy, a jak dzieci sa to pewno same sie soba opiekuja od pierwszych dni w domu
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Z
zZagubiona
Gość
tez sie przerazilam hehe ale to elastyczne jest lub gumowe heh
reklama
patrzcie jakie ja mam cykle od grudnia 2010 roku 35,46wywolywany luteina,38,40,37,28,31,37,28,30 dc wtedy dostawalam @ w poazdzierniku bylam na usg brzucha to byl 32 dc a 37 dc dostalam @ a pecherzyki byly porzerosniete ;/
Podziel się: