reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona o rzesz, aż mnie pipi zaczeło bolec jak zobaczyłam te kółeczka, mam nadzieję, ze Cię nie boli, chociaż ten Twój OOOgromny jest:szok: Fluidki połapałam, nie wszystkie co by dla reszty mamuś zostało, ale trochę sobie schowałam:-) Fakt faceci, to jakby tylko do lansu zostali stworzeni, i jeszcze marudzą, że jak kobietka nie pracuje, to NIC nie robi:wściekła/y:
Karola mi się wydaję, że Polisia tu biega zadyszana:tak:
Sylwia nie potwierdził, nie potwierdził, ale Ci lekarze, to tacy leniwi się zrobili, że niedługo jak im dzieciątko na USG pomacha rączką, to dopiero stwierdzą ciąże:dry:

hehe no Axarai coś w tym jest, chociaż po dzisiejszej wizycie nic nie wiem i czuję się głupsza niż wczoraj, ale to już wiecie :D

aaaa i narobiłyście mi smaka na... chipsy!!!! ja ogólnie dbam o linię, sport i takie tam, ale teraz bym zjadła chipsy

reklama
polisia to sobie pozwol :p napewno jestes w ciazy jak test ci to wykryl musisz tylko na usg poczekac i bedziesz juz na milion procent to wiedziala zazdroszcze ci :zawstydzona/y: dobra ja spadam zajrze pozniej buzka :-p

Polisia, nie możesz, się przejmować:-D Ja jestem wyjątkowo spokojny zawodnik:tak: W pierwszej ciąży, co prawda było to 20 latek temu, testu nie robiłam, a do lekarza poszłam dopiero w 9 tygodni:-D, bo mimo, ze miałam 19 lat to się bałam, ze mi mama doopę spierze:-) W drugiej też testu nie robiłam, a do lekarza poszłam w 6 tygodniu, i lekarz bez żadnego USG znalazł ciąże (swoją drogą patrząc na teraźniejszych lekarzy, jak on TO zrobił:szok:), w trzeciej ciąży, czyli całkiem niedawno test zrobiłam 2 albo 3 tygodnie po@, a lekarz znalazł fasolinkę w 6 tygodniu:-D Chociaż ja myślałam, że to znowu torbiel, a to fasolinka była:-D I dla tego uważam, ze po test przynajmniej tydzień po spodziewanej @ powinno się iść, żeby nie ZAPESZAĆ!!!

o to jest sposób, mój by nie dał:) on jest konsekwentny i twierdzi że co ma być to będzie.
tylko na samym początku mnie zachęcał do sikania... teraz woli poczekać na @ bo przeważnie się nie spóźnia a to najlepszy test pod słońcem i jaki tani:))

Witam dziewczynki ale napisalyscie dzisiaj :-p Czytam i czytam a w połowie zapomniałam co napisalyscie hehe skleroza czy co.
ja tez trzymam kciuki za II kreseczki dziewczyny :-)
Ja będę testować za jakieś 6 dni a @ za10 dni ma sie zjawić ale zobaczymy ,oby nieeeeeee! Życzę wam kochane tego z całego serduszka aby wszystkie starające sie zobaczyly II kreseczki a już zaciazonym spokojnych oczekiwań na malenstwo :tak::tak:

reklama
Aniabuchowicz tobie tez zyczymy pieknychII kreseczek
ja testuje jak cos w poniedzialek czyli za 5 dni oby nie przyszla gallery_107866_199_1478.gif9.gif

Do góry