reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ania to jest nasza tabelka zebysmy wiedzialy kiedy ktora dziewczyna testuje, wpisalam cie na nia tylko nie wiedzialam dokladnie co za dane wpisac nastepnej miesiaczki spodziewasz sie okolo 13, 14 tak? podaj wiek i ktory cykl juz sie starasz to dopiszemy.
a druga czesc tabeli to juz nasze panie ktorym udalo sie zajsc w ciaze mam nadzieje ze niedlugo wszystkie tam przeskoczymy;-)

reklama
kochana możesz zmienić mi date porodu na 6 sierpnia :) dziękuję :) ciągle zapominałam o tym powiedzieć :)

Tak @ ma być 14 stycznia latek jeszcze przez miesiąc mam 34 a cykl 1 moje kochanie 6 lat myślało o tym aż wymyśliło :-)

A gdzie ta tabele można obserwować ?

ilonka zmienione, tak ci zazdroszcze tego 30 milimetrowego szczescia w brzuszku tym razem wszystko bedzie dobrze wszystkie w to wierzymy

Ja juz 3 razy mierzylam temp rano mam nadzieje ze wszystko dobrze robie tylko musze wyciszyc budzik bo M narzeka ze sie budzi i juz nie moze zasnac, mam nadzieje ze 7.30 to nie za pozno na mierzenie no i drugi minus jest taki ze tutaj nie moglam znalezc termometra z dwoma miejscami po przecinku.

Ania no wlasnie dziewczyny juz kiedys pisaly ze fajnie by bylo zrobic jakis osoby watek ale chyba tak nie mozemy i tabele edytujemy i wklejamy na watek co jakis czas wiec latwo ja przeoczyc jezeli nie czyta sie na biezaco. Nie wiem co mozna jeszcze zrobic zeby mozna bylo ja znalezc bez przekopywania calego watku ja zawsze dodaje do ulubionych.

Ostatnia edycja:
scotland ja mierzyłam o 7 , i jest OK, przeważnie powinno sie mierzyć chyba jakoś do 9 rano, ale różnie o tym piszą, jedni ze do 11 inni ze do 9 nie póżniej !!!!!!!!!!
co do mojego szczęśćia mam nadzieje ze ma sie tam dobrze i sobie radośnie rośnie !!!!!!! :) ja też w to wierzę :) nie ma juz innej opcji :)

sylwia ja tez wstaje po 10 bo moj szkrabek potrafi nawet do 11 spac wiec w tygodniu mam luzik i moge sie wyspac w weekend wstaje o 7.30 do pracy a robisz wykres na enpr albo innej podobnej stronce czy sama dla siebie w zeszycie ?

reklama
Hej :)

ja dzisiaj długo kiblowałam w pracy...ale może jutro wezmę sobie połówkę :tak:

Ilonka - mogłabym Ci podać hasło do mojego wykresu i byś mi go ustawiła normalnie ? .... z dzidziolkiem jest na pewno wszystko dobrze ;-)

Do góry