reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Rozia, wszystko zaczęło się od "Zmierzchu" no i teraz w empiku jest ze 100 różnych pozycji o wampirach. Ile można? Ale jeden serial jeszcze dam radę;-)

Ja tam z wampirowych historyjek to jak wspomnialam Zmierzch i serial "Pod oslona nocy" ale to ze wzgledu na aktora uwielbiam go i ten jego glosik mmmmmm........ale juz dawno nie leci ten serial

ale wcześniej już pojawiały się filmy o wampirach i dla mnie po prostu jest to już oklepany temat.. Jeśli chodzi o seriale, to dla mnie i dla mojego M nieśmiertelni są Przyjaciele :-) mamy wszystkie sezony na kompie i oglądamy wkoło :) Już setny raz oglądamy i zawsze mnie ten serial bawi... A dialogi już prawie na pamięć znam :)

oj wiem cos o sadze zmierzchu w liceum bylam jak ja czytalam to 72h non stop dzien noc wszystkie czesci pochlonelam hehe na lekcjach czytalam pozniej przerwa tylko na jedzenie a nawet i nie, nie wiem jak ja to wytrzmalam hehe

ja dr. house uwielbiam hehe i zaklinacz dusz

jestem dopiero teraz i musiałam jeszcze nadrobić:))
lorelain poczytaj sobie tu o śluzie P�odny �luz szyjkowy - JestemP�odna.pl - Twoje Centrum Naturalnej P�odno�ci

kaso
wydaje mi się że faza lutealna trwa ok 12 – 16 dni więc jeżeli masz cykle 28 dniowe to owulację powinnaś mieć właśnie w ok. 14 dniu.

zagubiona super ciuszki

sylwia ja takie wymiary podobne mam w mieszkaniu w bloku:) tylko wy sąsiadów na około nie będziecie tak blisko pewnie mieć no i ogródek zamiast balkonu:-):-)
My tez mieliśmy od wszystkiego inną firmę/fachowca i mąż naprawdę szukał i sprawdzał wszystko w necie, żeby nie przepłacać. Tak naprawdę to nie jest takie złe bo czasami jak się trafi na złą firmę to wszystko sp…rzą a jak wszystkie rzeczy po kolei inni robią to przynajmniej są dobrzy w tym wąskim wycinku. My jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykończenia gdzie każdy fachowiec był od czegoś innego.

Co do płci to ja bardzo bym chciała synka (nie mamy jeszcze do końca ustalonego imienia ale może Maciek albo Mateusz) a mężowi to obojętne. A jak będzie dziewczynka to Ola ale ja bym bardzo chciała Weronik. tylko mężowi się nie podoba:confused:

katy
super domek:-)

A ja lubię Tolkiena, uwielbiam Harrego Pottera (byłam na pierwszej części w kinie z mężem i mnie tym zaraził na zawsze;-)a wcześniej nie miałam pojęcia co to) a co do Zmierzchu to… też uwielbiam!!
Cobena też lubię a co do innych to saga „Millenium” Stiega Larsena jak dla mnie wymiata, no i jeszcze teraz amerykańska wersja pierwszej części wchodzi do kin. Na pewno się wybiorę.

rozia co do filmów z dubbingiem to ja takich nawet kijem nie tykam a Harrego bez problemu w oryginale w sieci znajdziesz.

ja tylko zmierzch z "wampirów" jakoś lubię, aha jeszcze kiedyś oglądałam serial "Czysta Krew" ale tam wampiry to mały pryszcz że tak powiem:)

niestety już muszę zmykać bo m chciał oglądnąć usta usta (jak w TV leciało to nie chciał oglądać tylko teraz mu się nagle spodobało i na necie oglądamy:)

aha jeszcze jedno mi się przypomniało, jestem teraz w domu u rodziców/teściowej i moja siostra przyjechała z rodzinką i nowości mi opowiadała i oczywiście jej koleżanka pomyślała sobie z chłopakiem, że może by się o dziecko postarali no i co ?? Za pierwszym razem im wyszło!!!
wiem że to straszne co napisze ale dlaczego to jest takie nie sprawiedliwe??
ja chcę dzidzię:frown:

Kiedyś to się czytało i jeszcze trzeba było na sesję się pouczyć, bo było po 8 egzaminów. Teraz mózg już skostniały i nie mam już tyle sił co kiedyś. Wracam z pracy, jakiś obiad, może jakiś film czy aerobik, w łóżku leżę już po 20 (chyba, że mam jakieś ćwiczenia), staram się coś poczytać i lulu, śpię jak dziecko do 4 rano:-)
No tak, House'a też bardzo lubię. Ale oglądam go z mężem zrywami. Jakiś czas sobie odpuszczam, a później po kilka odcinków dziennie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
"Czystą krew" swego czasu oglądałam namiętnie, ale już 4 sezon tak raczej z doskoku. Teraz mi się przypomniało, że w lecie był wyświetlany fajny serial fantasy "Gra o tron". Jak na serial to efekty i fabuła są świetne. Serial tak mi się spodobał, że zabrałam się za książkę:-)

Do góry