moja siostra też to ogląda i też książkę ma i podobno fajne.. Muszę kiedyś od niej pożyczyć ... My oglądaliśmy też Spartakus - Krew areny, ale odtwórca głównej roli po pierwszym sezonie zachorował na raka i niestety zmarł
A fajny serial się zapowiadał...
reklama
dzoana grę o tron też oglądnęłam i mi się bardzo podobało
jak to ci się spodobało to oglądnij sobie Rodzinę Borgiów, też super serial
housa też lubię,
ja w ogóle bardzo dużo seriali oglądam
rozia wiem że takie życie ale strasznie mnie to boli jak się tego słucha że niektórym za pierwszym razem się udaje a my już prawie rok się staramy i nic, to po prostu boli...
jak to ci się spodobało to oglądnij sobie Rodzinę Borgiów, też super serial
housa też lubię,
ja w ogóle bardzo dużo seriali oglądam

rozia wiem że takie życie ale strasznie mnie to boli jak się tego słucha że niektórym za pierwszym razem się udaje a my już prawie rok się staramy i nic, to po prostu boli...
D
Dzoana.a
Gość
Rozia, później nakręcono prequel też fajny (jak ktoś lubi takie klimaty w stylu "300", czyli dużo krwi i flaków na wierzchu), "Bogowie areny". Szkoda tego aktora, bo wydawało się, że jednak pokona rakamoja siostra też to ogląda i też książkę ma i podobno fajne.. Muszę kiedyś od niej pożyczyć ... My oglądaliśmy też Spartakus - Krew areny, ale odtwórca głównej roli po pierwszym sezonie zachorował na raka i niestety zmarłA fajny serial się zapowiadał...

Jane, zaczęłam kiedyś oglądać "Rodzinę Borgiów", ale się nie wciągnęłam w ciągu 15 minut. Chwilowo oglądam za dużo serialów, więc zanim coś nowego zacznę to któryś z tych co oglądam musi się skończyć. Dobrze, że są fajne stronki, na których można obejrzeć seriale, których emisje się skończyły:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem, że boli, ale nie można się na tym koncentrować... Trzeba pozytywnie myśleć :-)
dzoana, ale do tego prequela jakoś się nie mogliśmy przekonać.. Ja ogólnie nie lubię takich klimatów, ale ten serial strasznie mi się podobał:-) A co do filmów, to ja ostatnio mam jazdę na baśnie, np. Gwiezdny pył
dzoana, ale do tego prequela jakoś się nie mogliśmy przekonać.. Ja ogólnie nie lubię takich klimatów, ale ten serial strasznie mi się podobał:-) A co do filmów, to ja ostatnio mam jazdę na baśnie, np. Gwiezdny pył
Ostatnia edycja:
D
Dzoana.a
Gość
Kurcze, jak sobie podliczę jakie seriale oglądam, to wychodzi lekka załamka, dobrze, że jeszcze kojarzę co z czym, gdzie i jak. "Pretty little liars" "Pamiętniki" "Plotkarę", ostatnio "The secret circle", lada dzień wejdzie dalsza część "Spartacusa" ( z innym aktorem niestety). W zasadzie codziennie coś leci co oglądam
Nic tylko seriale oglądam;-)

SMOCZEK DO INHALACJI DLA NIEMOWLĄT 0-6 m INHALATOR (1997648016) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam coś takiego na allegro.. Myślę,że fajna sprawa, tylko czy dziecko nie będzie wypluwać takiego smoczka, który mu śmierdzi?
znalazłam coś takiego na allegro.. Myślę,że fajna sprawa, tylko czy dziecko nie będzie wypluwać takiego smoczka, który mu śmierdzi?
D
Dzoana.a
Gość
Dobra, zmykam, bo mój M mnie do łózka woła:-) Do jutra, dobranocki:-)
reklama
scotland18
Fanka BB :)
Wiedzialam ze wczesniej to byla tylko cisza przed burza chyba z godzine was nadrabialam gaduly
My bylismy u rodzicow a teraz padam i zaraz sie klade bo weekend w pracy.
Zzagubiona super bodziaki te pierwsze chce dla mojej malej moze znajde podobne na ebayu
My bylismy u rodzicow a teraz padam i zaraz sie klade bo weekend w pracy.
Zzagubiona super bodziaki te pierwsze chce dla mojej malej moze znajde podobne na ebayu
Podziel się: