reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

moja siostra też to ogląda i też książkę ma i podobno fajne.. Muszę kiedyś od niej pożyczyć ... My oglądaliśmy też Spartakus - Krew areny, ale odtwórca głównej roli po pierwszym sezonie zachorował na raka i niestety zmarł :( A fajny serial się zapowiadał...

reklama
dzoana grę o tron też oglądnęłam i mi się bardzo podobało:)
jak to ci się spodobało to oglądnij sobie Rodzinę Borgiów, też super serial:)
housa też lubię,
ja w ogóle bardzo dużo seriali oglądam:-p
rozia wiem że takie życie ale strasznie mnie to boli jak się tego słucha że niektórym za pierwszym razem się udaje a my już prawie rok się staramy i nic, to po prostu boli...

moja siostra też to ogląda i też książkę ma i podobno fajne.. Muszę kiedyś od niej pożyczyć ... My oglądaliśmy też Spartakus - Krew areny, ale odtwórca głównej roli po pierwszym sezonie zachorował na raka i niestety zmarł :( A fajny serial się zapowiadał...
Rozia, później nakręcono prequel też fajny (jak ktoś lubi takie klimaty w stylu "300", czyli dużo krwi i flaków na wierzchu), "Bogowie areny". Szkoda tego aktora, bo wydawało się, że jednak pokona raka:no:
Jane, zaczęłam kiedyś oglądać "Rodzinę Borgiów", ale się nie wciągnęłam w ciągu 15 minut. Chwilowo oglądam za dużo serialów, więc zanim coś nowego zacznę to któryś z tych co oglądam musi się skończyć. Dobrze, że są fajne stronki, na których można obejrzeć seriale, których emisje się skończyły:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem, że boli, ale nie można się na tym koncentrować... Trzeba pozytywnie myśleć :-)

dzoana, ale do tego prequela jakoś się nie mogliśmy przekonać.. Ja ogólnie nie lubię takich klimatów, ale ten serial strasznie mi się podobał:-) A co do filmów, to ja ostatnio mam jazdę na baśnie, np. Gwiezdny pył :)

Ostatnia edycja:
Kurcze, jak sobie podliczę jakie seriale oglądam, to wychodzi lekka załamka, dobrze, że jeszcze kojarzę co z czym, gdzie i jak. "Pretty little liars" "Pamiętniki" "Plotkarę", ostatnio "The secret circle", lada dzień wejdzie dalsza część "Spartacusa" ( z innym aktorem niestety). W zasadzie codziennie coś leci co oglądam:szok: Nic tylko seriale oglądam;-)

reklama
Wiedzialam ze wczesniej to byla tylko cisza przed burza chyba z godzine was nadrabialam gaduly

My bylismy u rodzicow a teraz padam i zaraz sie klade bo weekend w pracy.

Zzagubiona super bodziaki te pierwsze chce dla mojej malej moze znajde podobne na ebayu:)

Do góry