Edysiek
odkrywca
Liza mi też zdarza się płakać na filmach, szczególnie jak nikogo nie ma ;-)
Kokusia oglądałam Salę samobójców i naprawdę mnie poruszył ten film, naprawdę dobre kino. Jak ktoś nie oglądał polecam, daje do myślenia.
Mama Boo podobno sny z czwartku na piatek się sprawdzają
Ja też tańczę zumbę jak nikogo nie ma ;-) Dlatego na weekend odpuszczam, może trochę poćwiczę na AIR
Wika starszaki dbają, ale trzeba im przypominać
Co roku w szkole był u nas Dzień Babci, to moja mama do nas przyjeżdżała i obie babcie były, niestety w tym roku wypada na ferie to nici z imprezy. Musimy wymyślić jakieś upominki i dla babć i dla dziadków
Martusia życze poprawy stosunków z mężem. Ja dzisiaj miałam ochote mojego zabić, bo mnie obudził po 5 ;-) Tyle miał szczęścia, że udało mi się zasnąć i spalismy jeszcze do 9.
Jak tam pizzerinki ? Ja lubię, te różne przepisy na i takie tam, bo lubię eksperymentować w kuchni. Tylko Angela nie za bardzo lubi jeść takie nowości. Chociaż ostatnio sama mnie namółwiła żebym zrobiła żeberka w coli i były pyszne
Dzisiaj u nas na obiad były skrzydełka.
Asieńka fajnie, że możeci iść na taki pokaz, ja sama bym poszła. Bardzo lubię jazdę figurową na lodzie.
Mamy zaproszenie do znajomych na piwo, ale sama nie wiem czy chce mi się iść
Jakoś ta pogoda mnie dobija.
Angela właśnie ma u siebie koleżankę i bawią się razem.
Kokusia oglądałam Salę samobójców i naprawdę mnie poruszył ten film, naprawdę dobre kino. Jak ktoś nie oglądał polecam, daje do myślenia.
Mama Boo podobno sny z czwartku na piatek się sprawdzają

Ja też tańczę zumbę jak nikogo nie ma ;-) Dlatego na weekend odpuszczam, może trochę poćwiczę na AIR
Wika starszaki dbają, ale trzeba im przypominać

Martusia życze poprawy stosunków z mężem. Ja dzisiaj miałam ochote mojego zabić, bo mnie obudził po 5 ;-) Tyle miał szczęścia, że udało mi się zasnąć i spalismy jeszcze do 9.
Jak tam pizzerinki ? Ja lubię, te różne przepisy na i takie tam, bo lubię eksperymentować w kuchni. Tylko Angela nie za bardzo lubi jeść takie nowości. Chociaż ostatnio sama mnie namółwiła żebym zrobiła żeberka w coli i były pyszne

Dzisiaj u nas na obiad były skrzydełka.
Asieńka fajnie, że możeci iść na taki pokaz, ja sama bym poszła. Bardzo lubię jazdę figurową na lodzie.
Mamy zaproszenie do znajomych na piwo, ale sama nie wiem czy chce mi się iść

Angela właśnie ma u siebie koleżankę i bawią się razem.