reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Katy - często tak jest, że lekarz wyliczy Ci owulkę a ona i tak pojawia sie kiedy indziej...wtedy babka sie stara w owu a nie wychodzi, a czesto jak są przytulnka wtedy kiedy ma sie ochote to sie szybko udaje bo Ci organizm sam podpowiada że masz najbardziej płodne dni.

ja mam dużo testów owu i chętnie bym poszla teraz nasikac z ciekawości przez te jajniki (na owu to troche wczesnie), ale jak na złość kompletnie nie chce mi się siku :dry:

No wlasnie tylko jak bylam w 10 dc to pecherzyk mial 13 mm a przyrasta 2 mm dziennie wiec owulka powinna byc okolo 15 dc....ale teraz to ja juz nic nie kumam....no ale na wszelki wypadek powtorzylismy serduszkowanie :biggrin2:

Wlasnie ta zasada sie kieruje bo ostatnia "2 -3 razy w tygodniu " jak do tej pory zawodzi:-D

Sylwia to ty jutro testujesz!!!!!!Denerwujesz sie????

Ostatnia edycja:
Kurde, cos mi sie wydaje ze nici z tego. Czuje sie jak przed @. Nawet sie zastanawiam czy jutro testu nie zrobic zeby sie nie ludzic. Jakos mi dzis smutno. I jeszcze spotkalismy sie ze znajomymi i tysiace pytan, niby w zartach czy juz jestem w ciazy... Grrrrr moze jutro bedzie mi lepiej...

Witajcie Bobo trzymam kciuki za dzisiejszy test, sylwia, karla, axarai za was tez bede trzymac caly dzien&&&& Karolina no pochwal sie testem my tu stwierdzimy czy pozytywny czy nie;-) Ja mykam do pracy milego dnia dziewczyny

domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam baaaaaaaaardzo smuuuuuuuutno

mój mąż nad ranem wyjechał na 2 tyg w góry do pracy do swojego brata, ehhh a my sami zostalismy bo nie chciałam jechać bo i tak On bedzie pracować całymi dniami poza tym ta praca jest 150km od domu szwagra wiec bedzie w hotelu spać wiec i tak bysmy sie nie widzieli, co innego jakby było lato wtedy bym mogła jechac ( tak jak w czerwcu na miesiąc) a tak to zima zimno wiec wole siedziec w domu z małym tutaj , no ale strasznie smutno mi, bo całe 2 tyg sami :(((((((((( dawno sie tak na długo nie rozstawaliśmy i aż mi łezka popłyneła jak odjezdzał

czekam na dobre wiesci z testowań dzisiejszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry