reklama
KatyB
Fanka BB :)
Katy - często tak jest, że lekarz wyliczy Ci owulkę a ona i tak pojawia sie kiedy indziej...wtedy babka sie stara w owu a nie wychodzi, a czesto jak są przytulnka wtedy kiedy ma sie ochote to sie szybko udaje bo Ci organizm sam podpowiada że masz najbardziej płodne dni.
ja mam dużo testów owu i chętnie bym poszla teraz nasikac z ciekawości przez te jajniki (na owu to troche wczesnie), ale jak na złość kompletnie nie chce mi się siku![]()
No wlasnie tylko jak bylam w 10 dc to pecherzyk mial 13 mm a przyrasta 2 mm dziennie wiec owulka powinna byc okolo 15 dc....ale teraz to ja juz nic nie kumam....no ale na wszelki wypadek powtorzylismy serduszkowanie

axarai
dziecioholiczka......
Dobranoc! Miłych snów, lub miłych bobo sexów

domiska1
Kurde, cos mi sie wydaje ze nici z tego. Czuje sie jak przed @. Nawet sie zastanawiam czy jutro testu nie zrobic zeby sie nie ludzic. Jakos mi dzis smutno. I jeszcze spotkalismy sie ze znajomymi i tysiace pytan, niby w zartach czy juz jestem w ciazy... Grrrrr moze jutro bedzie mi lepiej...
scotland18
Witajcie Bobo trzymam kciuki za dzisiejszy test, sylwia, karla, axarai za was tez bede trzymac caly dzien&&&& Karolina no pochwal sie testem my tu stwierdzimy czy pozytywny czy nie;-) Ja mykam do pracy milego dnia dziewczyny
domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?
domiska nie smutaj sie ktory masz dzien cyklu?
Ostatnia edycja:
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Witam baaaaaaaaardzo smuuuuuuuutno

mój mąż nad ranem wyjechał na 2 tyg w góry do pracy do swojego brata, ehhh a my sami zostalismy bo nie chciałam jechać bo i tak On bedzie pracować całymi dniami poza tym ta praca jest 150km od domu szwagra wiec bedzie w hotelu spać wiec i tak bysmy sie nie widzieli, co innego jakby było lato wtedy bym mogła jechac ( tak jak w czerwcu na miesiąc) a tak to zima zimno wiec wole siedziec w domu z małym tutaj , no ale strasznie smutno mi, bo całe 2 tyg sami
((((((((( dawno sie tak na długo nie rozstawaliśmy i aż mi łezka popłyneła jak odjezdzał 
czekam na dobre wiesci z testowań dzisiejszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mój mąż nad ranem wyjechał na 2 tyg w góry do pracy do swojego brata, ehhh a my sami zostalismy bo nie chciałam jechać bo i tak On bedzie pracować całymi dniami poza tym ta praca jest 150km od domu szwagra wiec bedzie w hotelu spać wiec i tak bysmy sie nie widzieli, co innego jakby było lato wtedy bym mogła jechac ( tak jak w czerwcu na miesiąc) a tak to zima zimno wiec wole siedziec w domu z małym tutaj , no ale strasznie smutno mi, bo całe 2 tyg sami

czekam na dobre wiesci z testowań dzisiejszych !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Podziel się: