reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jutro powtorze test. A jakbym dzis popoludniu zrobila test to wyszloby cos? no i jutro kierunek beta hihi. Musze wiedziec czy jestem w ciazy bo mam wesele a pozniej w lutym zus nasz kochany wyslal mnie do sanatorium az na 24 dni. Masakra. Byla ktoras z was w sanatorium kiedys?

reklama
bobo lepiej jutro rano test !!!!!!
sylwia a czemu nie dziś testujesz??????????? trzymam moooooooooooooooocno kciuki aby małpa nie przylazła !!!!!a na jutrzejszym tescie aby pokazały sie II krechy :)

ilona wiesz co w tamtym cyklu tak zrobilam mowilam sobie jutro zrobie test zrobilam wczesniej i byla 1 krecha a na drugi dzien dostalam @ wiec wole poczekac

sylwia no to czekamy, dzien w tą czy w tą to nie robi aż takiej różnicy :) kciuki zaciśniete &&&&&&&&&&& i fluidki lecą ~~~~~~~~~~~~

Dziewczynki a jak mam obliczyc prawdopodobienstwo w ktorym jestem o ile jestem tyg ciazy? Bo ja nie mialam @ przeciez. Ale wiem kiedy byly seksy. A jak wpisuje ze pierwszy dzien @ to dzien zabiegu to mi wyskakuje ze zaplodnienie bylo prawie tydz wczesniej czyli 20 a my ten teges w swieta czyli tydz pozniej. Nic nie kumam, z tego.

Czesc
O widze ze juz sie zaczynaja sypac II krechy :-)
Bobo to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby wszystko bylo ok;-).....jacie za pare dni masz wesele....fajnie ja tez bralam w zimowej porze:tak:denerwujesz sie.......duze wesele robice?????????
Sylwia niech ci aie to czekanie oplaci i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za II krechy:-)
Ilonka nie placz juz za mezulkiem:happy: na poczatku jest najgozej a juz za 2 dni zaczniesz sie przyzwyczajac ze go nie ma.......pomysl jakie mile sa powitania:tak:

Katy no nerwowka mi sie zaczyna za to moj ma pelen luz on to moglby juz dzis isc do oltarza. Wesele mamy na 74 os z nami wiec takie male nie jest. z tego co patrzylam na pogode ma nie byc sniegu a pogoda ma byc taka jak jest teraz ale mi juz przestalo przeszkadzac to jest moj dzien i nic mi nie zepsuje tego hihi Teraz to najwazniejsze to dowiedziec co i jak z moja domniamana ciaza i jak mam obliczyc w ktorym tyg jestem skoro nie mialam @?

bobo nie wyliczysz sobie tak , jak pójdziesz na usg to Ci lekarz bedzie liczyć z wymiarów który to tydzien, orientacyjnie wiesz kiedy było zapodnienie i tyle

Katy- smutno, na jedno to ja juz przyzwyczajona ale teraz to az 14 dni bez NIego , tak to był na weekendach w domu a teraz.....:(((( buuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!! wizyta 19 to wróci i bedzie czekać na niego zdjęcie maluszka (mam nadzieje)

Ilonka ale pomysl ile sie zmieni twoj brzuszek przez 2 tyg!!!!!!!!!!!!!! Pewnie sie m zdziwi ze mu corcia roznie jak na drozdzach!!!!!!!!!!
Jakis czas temu moj m tez mial takie wyjazdy do Francji.....dla mnie to bylo smieszne ze bedac w Anglii jeszcze musi jechac za praca do Paryza......no ale dchyba dzieki temu ze tam byl 2 lata temu zabral mnie na dzien zakochanych do Paryza:-)
Bobo kurcze od razy przypomnina mi sie moj slub....pogode mialam z rana sloneczko....jak jechalismy do kosciola zaczal padac bardzo mocno snieg ...juz wchodzac na sale przerodzil sie w deszcz a wieczorem bylo 24 st mrozu!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzaslam sie jak osika chociaz na sali bylo cieplo ale wspomnienia niesamowite. Ja sie nie denerwowalam w odole moj m niby tez ale poczas przysiegi czulam jak mu sie reka z mojej wyslizguje.....o malo nie zemdlal....bohater!!!!!!!!!!

Ps. wlasnie mi przyniosl snaidanie do lozka....slodziak!!!!:-D

reklama
oj dziewczyny jak ja bym chciala te II krechy zobaczyc jutro zeby czekanie sie jednak oplacalo
a kto bedzie jakos teraz testowal ??
ilonka u ciebie juz napewno z gorki :) zobaczysz jak ci 2 tyg zleca
katy a owu moze sie przesunela tobie co ??

Do góry