reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam wszystkie panie :)
Bobo trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& najmocniej jak umiem nie martw się będzie dobrze,wierze w to ja widze wyraźnie twoje II krechy :*:*:*:*
Sylwia kolejną osobą do testów będę ja w sobotę rano(dziś mnie pokusiło i zrobiłąm test ten czuły Acon i duuuuuuuupa )
nie wiem po co to zrobiłam bo jedna krecha ;(
Ilonko nie płacz kochana wiem że ci ciężko ale dasz radę :) głowa do góry serce :*:*:*:*:*:*

reklama
bobo ja widze kreche druga podobna mialam z ktoskiem mi sie wydaje ze to bardziej ciazowa w koncu twoja beta po aniolku juz 2 mies temu zaczela leciec w dol wiec teraz watpie by to jej slad na tescie byl, co do wodki to my mielismy 230 butelek na 180 os z czego poszlo moze 150 albo i mniej do tego 5 butelek malibu i 15 butelek wina

lorelain ja rozmawialm z moim ginem i on uwaza ze po kazdej stracie lub ciazy zagrozonej powinno sie lutke lub duphaston brac dodatkowo po poronieniach dobrze brac leki przeciw zakrzepowe wtedy fasolka wiecej krwi dostaje a co za tym idzie skladnikow odzywczych i tlenu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobo nie ma możliwości żeby tak długo siedziała beta po poprzedniej ciąży ja też po poronieniu zaszłam baardzo szybko cosik o tym wiem (tak mi się wydaje)

Bobo ja bralam slub juz prawie 11 lat temu iw sumie duzo rzeczy zapomnialam ale gosci mielismu
202 osoby
wodka byla majona....slub na wiosce i duze klopoty finansowe sie napatoczyly w tym czasie wiec nie bylo kupnej ale powiem ci ze chlopska czesc byla zadowolona a damska i tak malo pila...wina nie mielismy bo w sumie dopiero jakis czas po naszym slubie zaczeli ta roznorodnosc alkoholi
I jakos tyle mialam innych rzeczy ze nie bylam w stanie ogarnac wszystkiego ale teraz jak bym robila to napewno mniejsze i wszystko ale to wszystko byloby tak jak ja chce a nie rodzina....zwlaszca meza...

Lorelain no wlasnie sluzu mialam wyjatkowo malo albo przez serduszkowanie nie moglam dokladnie okreslic.....w 10 dc pecherzyk mial 13 mm wiec tym sie wspieram......ale przez te zakjlucenia z tempka jeszcze wiekszy mi sprawia problem okreslenia co i jak sie dzoialo w tym cyklu....
Ilonka jeszce nie raz bedziesz miala dosc jak ci noge pod zeberka wladuje......nie martw sie zleca te tygodnie jak nic....:-)

Katy popieram zleca bardzo szybko ja sobie wlasnie uswiadomilam ze u mnie jeszcze min 16 tyg i dzidzia moze sie pojawic :szok::szok: minelo jak z bicza szczelil

moge tylko tyle powedziec ze szyjka nie zmienila polozenia jest wysoko no i tempke mierzylam tylko 4 dni i bylo to 37 stopni ale o 10 zawsze mierze bo wtedy wstaje wczesniej mi sie nie chce nawet oka otworzyc

Nie chce sie nastawiac poki co no ale wlasnie tak myslalam ze to za dlugo zeby ta beta z aniolka jeszcze byla wiec to nowa ciaza chyba. Jutro robie nowy test i bete.
My mamy 74 osoby i 84 but wodki ale sa osoby co pija wino wiec nie wiem jaka ilosc tego wina kupic. my mamy jeszcze poprawiny no ale to juz beda raczej poprawiny dla trzezwienia bo wiekszosc gosci dojezdnych.

reklama
bobo my tez mielismy poprawiny i osoby ktore pija duzo dlatego tyle wodki kupili rodzice a tu zonk duzo zostalo, a po poprawinach jeszcze rozdawalismy z mojej strony bo tesciowie swoja wodke woleli zabrac (ale o nich wypowiadac sie nie bede szkoda gadac ;p)

Do góry