reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ilona bardzo mi przykro :*

katy ja ogladalam tez tylko chwile bo padlam taka zmeczona bylam jeszcze m sie do mnie przytulil i nie wiem kiedy odplynelam ;p

cześć dziewczynki!

bobo - jeszcze nie gratuluję, jutro powtórz teścik,
ilonka - 2 tyg. minie Ci zanim sie oglądniesz, nie płakaj!

Dla mnie ta ciąża jest inna, niż poprzednie z dziewczynami.
Dziewczyny były bardzo ruchliwe i bardzo kopały, tym razem maluch rozpycha, a nie kopie - tak jak pisały Ilonka i Lorelain.
Ciekawe - byndzie chłopak???? okaże się za 20 tyg.

Było minęło ważne ze tu jestem :)

Katrina no może sie szykuje synek:) :-D
Ania bardzo lubię tą piosenkę !!!!!!!!!!!

sylwia - nawet cienia nie ma ???? a test zwykły czy czuły????????????

Katrina no wlasnie jeszcze tylko 20 tyg i sie dowiesz a w sumie to ciekawe czy uda sie wam z Zzagubiona urodzic w podobnym terminie:-)

Kurcze Ilonka nic nigdy nie wspominalas...ale musialas duzo przejsc:szok::szok::szok: ale teraz jestes wspaniala silna kobieta i to moze po czesc przez ten wypadek a swojego ksiecia znalazlas i dla niego to nie ma najmniejszego znaczenia, dla niego bedziesz zawsze najpiekniejsza....bo liczy sie to co masz w sercu:-)

reklama
Katy no najgotrsze własnie było chyba wtedy gdy spotkałam mojego, bałam sie co pomysli, bałam sie ze bedzie sie mnie brzydzić !!! ale nigdy nie pozwolił mi odczuć ze jestem moze jakaś "inna" !!!!!! i może dzięki niemu zaakceptowałam siebie taką jaka jestem, dla jednych ważne jest to jak sie wygląda a dla innych co ma sie w głowie i jakie ma sie serduszko !!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Do góry