reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Katy - tak patrze teraz na twój wykres .... nie mierzyłaś tempki do 11do 15 a 16 i tak może być zakłócona ? .... jeśli tak to ja bym się tempką nie sugerowała bo wykres i tak już nie będzie wiarygodny .... no ale ja się dopiero szkolę w wykresach więc Ilonka by Ci bardziej pomogła .... szkoda że nie wiesz kiedy miałaś szczyt śluzu

ja jestem an tyle postrzelona ze codziennie nastawiam budzik na 05:40 a potem dalej ide spac :rofl2:

Bobofrutek - ja miałam 55 osob...zaproszonych było ok 65 ... dla mnie było w sam raz do ogarnięcia ;-) ... ja sobie liczyłam wódke na 2 głowy a wino na 3 głowy + butelka likieru ... z tego co pamiętam... poszło wszystko, ale to dla tego że co ciotki nei wypiły to moi znajomi już po 6 rano pędzlowali ... wesele trwało do 8 rano :confused2:

reklama
zagubiona- nooo i zleci te min 16 tygodni jak teraz Ci zleciało :) :-D
Katy Jaś był baaaaaaaaaaaaaaardzo spokojny, kręcił sie i nogi i ręce zawsze pchał ale pod żebra mi nie wlazł nigdy, i kopniaki to mi sadził raz jak jakiś czas, moze raz dziennie tylko, bokiem zawsze wypychał nogi,:-D no i oczywiscie ok 5 rano zawsze tak szalał ze póki nie poszłam zjeśc nie przestał, :eek: ,on szedł spać a ja juz nie mogłam, !!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze ten dzieciaczek troszkę mnie pomęczy :)
Ania dziękuję :-) pewnie ze dam radę, nie mam wyjscia :-p

No wlasnie Lorelain wiem ze ten wykres mam cholernie pokrecony wiec nawet jesli sie nie uda to i tak musze miec uszka do gory i dzialac dalej ale juz z normalna obserwacja...wszystko przez sylwka, swieta pozniej podroz wiec naprawde ciezko mi bylo ogarnac te tempke....no coz nie ma co sie uzalac jak sie nie uda to trudno kolejny cykl przede mna

Bobo kurcze chyba nie bardzo ci pomoge w kwestii wina bo normalnie wieczorkiem to chyba butelka na 2 os by stykla ale na weselu moze wchodzic jak w maslo...ale jesli ci zostanie to bedziesz miec zapas na rozne inne okazje czy wyjscia

Zzagubiona wlasnie nawet czlowiek nie wie kiedy ten czas ucieka......a pewnie testowanie pamietasz jak by to bylo wczoraj:-)

Ilonka napewno sie ze mna zgodzisz ....,nie wazne gdzie wlazi wazne ze rosnie zdrowo prawda!!!!!!!!!!!!! Ile bym dala zeby mi ktos wlazl pod zebra :-)

Katy - chodziło mi o to że owulkę może miałaś tak jak Ci lekarz mówił i żebyś się tempką nie sugerowała...cały czas się przytulaliście więc szanse na dzidzie są duuuuże ...musisz tylko pozytywnie myśleć :tak:

Lorelain a to nasze łobuzy nie dały nam w sumie bardzo popalić :)

Ja juz nie pamietam ile miałam wódki ale strasznie dużo i potem tyle zostało ze hoho, na chrzciny sie ją jeszcze piło :-D a osób mieliśmy ok 100 bo sporo odmówiło juz nie mówię o tych co zdeklarowali sie ze bedą a ich nie było ( szczyt hamstwa bo popłacone wszystko a tu takie buty) :crazy: aha i wina mieliśmy pare butelek tylko moze ze 12 !

Dziewczynki ogladam teraz program na Polsat Cafe i zamarlam jak pokazali dziewczynke ktora majac 1.5 roku strazacy wyciagneli z pozaru
Splonelo jej 90 % ciala teraz ma 10 lat i przeszla 80 operacji....Jezu ale sie wycierpiala...:-(

katy a no pamietam heh z aniolkiem to zaszlam w 3 cyklu ktory spislalam na straty i szczerze byl to ostatni cykl bo zdecydowalismy ze wakacje ida skoro sie nie udalo to zaszelejemy i gdzies wyjedziemy, tak wiec jak test zrobilam to zaryczana wylecialam z lazienki ze nigdzie nie pojedziemy bo jestem w ciazy hehe dlatego chcialam w kolejnej ciazy zrobic staremu niespodzianke i testa w buciki wsadzic no ale nie sadzilam ze za pierwszym razem wyjdzie tak wiec jak tylko druga krecha wyskoczyla wylecialam jak poparzona i do meza ( wychodzil do pracy) "czy mnie oczy myla czy na tym tescie sa II krechy" haha i taka byla to niespodzianka 10 min pozniej juz bylam u mamy zastalam ja na kibelku jak zobaczyla test to jej sie sikac odechcialo ;p;p

ja nie lubie takich programow bo serce mi peka za bardzo przezywam je, ale powiem ze na polsat cafe czasem fajny mozna program wyrwac wczoraj w nocy np leciala szkola masturbacji dla kobiet hehe zonka mialam ze dziewczyny w telewizji to odwaza sie zrobic ja nie potrafie nawet pomyslec o tym ze miala bym sie tam macac ( po za myciem)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katy Jezusicku !!!!!!!!! biedne dziecko!!!!!!!!!!!!!!!! :-( coś niewyobrażalnego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wiele przeszłam mając 3 lata , tzn pękł czajnik z wrzątkiem i wylało sie to na mnie, miałam przeszczep skóry, lezałam miesiącami w szpitalu , najgorszę ze ja to pamietam, ten ból, to jak zdejmowali mi bandaże i schodziła cała skóra z nóg z ręki , niestety mam blizny na nogach i na prawej rece prawie do przed łokcia i troszkę na brzuchu , jak chodziłam do szkoły to w lato zawsze długie spodnie sweterek na ręke aby nikt tego nie widział , moze dopiero pod koniec gimnazjum odwazyłam sie chodzić normalnie w krórkim rękawku , wtedy dla mnie to był koszmar , miałam za przeproszeniem z****** dzieciństwo bo ciągle sie tego wstydziłam,a teraz jak widzę jak czaserm ludzie wyglądają, po poparzeniach np mają twarze w bliznach to człowiek sie cieszy ze ma to na nogach a nie na buzi, ale swoje przeszłam !!!!!!!!!!!

reklama
Do góry