reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pok gratuluje po cichu ale takie tłuste krechy to normalnie musi byc faolka
moj wyjazd sie przełozył niestety ale ciesze sie bo jestem z wami

iwasku czekmy&&&&

pok a twoj mial zle wyniki nasienia bo u mnie lekarz stwierdzil ze wszystko ok poza tym nadmiernym przodozgieciem ale m mial malo ruchliwych

reklama
To jak cos to pisz na pw albo na kom to szybko wejdę i zalicytuję :tak:

A ja wam się brzuszkiem pochwalę!! Nowe zdjęcie na końcu :-D

Ale rośnie Ci ten chłopaczek! Oj to ja naprawdę długo nie widzę jego pobytu w brzuchu :p

moj wyjazd sie przełozył niestety ale ciesze sie bo jestem z wami

Ty z nami nie siedź, tylko za małża się bierz :-D

ael daj na priv co licytowac mam;p

Dzięki kochana. Jak mi potencjalni kupcy obserwujący zobaczą większą ilość licytujących to może swoje 4 litery ruszą.

ael małz w pracy ale dzialamy nie martw sie

No myślę, czas już na fasolkę, nieprawdaż? ;-)
Ty mi tu nie kracz :-D ale to fakt... rosnę w oczach....

To nie Ty rośniesz, młody rośnie :-D
Ale wiesz torebko, żeś Magdę przelicytowała XD, ten nick z r na początku to magda, ten z a to licytujący XD.
No i która dała tą aukcję do obserwujących? Bo przybył mi kolejny obserwujący.

Domyśliłam się ze Magde przelicytowałam :-D ale dobrze niech widzą zainteresowanie :tak: To nie ja dodałam :no:

Mój mały właśnie mało rośnie... lekarz powiedział w szpitalu ze będzie drobniutki chłopczyk... i nawet jak dotrwałabym do 40 tygodnia to mały nie przekroczy 3 kg...

reklama
Do góry