reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja nie wierze POK po ciuchutku gratuluje masz ciemniejsza kreseczke niz ja wiec wierze ze jest fasoleczka ;-) ze bocian sie nie mylil ;-) czekamy na wiesci od ginka ;-) i moze betka ? no no ;-) ale sie ciesze ;-) !!! ~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&

fifka ale ci brzuszek urósł ;-) gratuluje 9 miesiaca ;-)

a mi dzis zus pieniazki przyniosl ale sie ucieszylam ;-) jak dziecko ;-)
za 14 dni ale zawsze ;-)
a zrobilam se na obiadek kopytka i krokiety i jakos malo co jem.. maly zaladek mi sie chyba zrobil ;-)

kwiatuszku i she madziulek i pyscek i co z grzanka miala testowac !!!!!!!!!!!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

reklama
DOSTAŁAM OKRES:( nie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh:( jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????

karla <glaszcze> :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ktory to cykl sie starasz kochana ?

DOSTAŁAM OKRES:( nie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh:( jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????

Nie zamartwiaj sie Kochana ja dzisiaj kupiłam test nawet nie dawno a kilka godzin temu a tu nagle bóle brzucha do tego zaczęłam delikatnie plamić na brązowo nie wiem ale pewnie mnie też sie nie udało :(
jesteśmy we dwie więc w niedoborze szczęścia.... i tak samo mam 22 lata i jest ze mną wszystko ok ...

Zostaje sie starać dalej i myśleć nadal pozytywnie i mieć nadzieje .

Ostatnia edycja:
ojoj grzanka <głaszcze> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na nowy cykl

reklama
U Iwaska spokój, jutro bądź pojutrze dostanie oksy, a tak to nic cisza.

Magdalena pisała, że jutro chyba wychodzą. Rejestrowali małego i zamiast Oliwiera mamy Bartosza XD

Lamia leży plackiem ale biedna się nudzi.

Karla, Grzanka biedne moje tulę :*, ale miejcie nadzieję, że to ostatni @ w tym roku ;-)

Sil jak Ci tam mamusiu idzie :-D

Fasola przesłałam, dzięki :*

Poszłam do Leclerca po pieluchu, ehh 0 90 zł lżejszy portfel....

Ostatnia edycja:
Do góry