reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ojoj bartoszek no no ;-) to sie pozmienialo ;-)
cos ty za pieluchy kupila ze 90zl :szok: ty mnie niestraszzzzzzzz

ael daj znac neciuszce o Bartoszku ;-)
a wiesz jak sie Amelka ostatnio wypycha ze jestem w szokuu ;-) a moj maz mowi na nia bąbelek ;-)

moja siostra mi wyslala 2 zdjecia na ktore sie zalapalam na jej aparacie wwigilie ;-)

no i sie zakochalam a moje urodzinki tak daleko no buuu...
http://allegro.pl/gruba-kora-100-bawelna-160x200-zyrafa-zabka-i-inn-i1997925929.html

Ostatnia edycja:
reklama
Karla, Grzanka, nie myślcie, że coś jest nie tak, widocznie Fasolki jeszcze chcą poczekać. Na każdą przyjdzie pora. Wiem, ze czekanie jest straszne, ale warto stres wyłączyć i iść na luzie. Da się, naprawdę się da. Ja to wiem teraz, w innej sytuacji, ale da się odpuścić. Nie blokujcie się, a się uda &&&&&&&&&&&&&&&&

Ael, w dzień sobie radzę, cyce pełne to i spokój ;) Gorzej noc, ostatnie dwie do 2 maniana, bo Małą brzuszek bolał, masowanie, suszarka, ciepłe okłady... No i biedni rodzice, co nie mogli słuchać tych płaczów, bo się serce kroi. Oby dziś było lepiej, jak karmię to masuję, chyba pomaga.
Ja też mniej zestresowana, bo się sprawa z Chrzestnym wyjaśniła to i dziecko spokojniejsze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifka no no jaki śliczny brzusio :-)
Kwiatuszek trzymam mocni kciuki za nowy cykl &&&&&&&& oby wam się tym razem udało :tak:
Magenta nie martw się na zapas tylko najpierw zbadaj to na pewno nic poważnego :-)
Sil he he teściowe wiedzą najlepiej co lepsze :-D
I co tam u Pok i She ?
Karla, Grzanka nowy cykl nowe starania trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.!!!!!!

I piłka ręczna zaliczona i kolejny przedmiot z głowy ;-)

CZEŚĆ Atanku przepraszam, że się nie przywitałam ale wiadomośc od Pok powaliła mnie na kolana, jeju jak ja się cieszę. Jej najbardziej kibicowałam, jednak cuda się zdarzają :-)

A ja dziś obudziłam się z bólem brzucha jak na @, pewnie terz coraz częściej tak będzie. Ale później przeszło i byliśmy w mieście powydawać troszkę kasiorki :-).
He, dziś wreszcie zainstalowaliśmy dekoder i mamy telewizję, teraz to już w ogóle nic nie zrobię :-)
A co nowego oprócz Pok? Iwasek, Fifka? W całości?

no w calosci wczoraj fifka dala zdjecie swego koncika konradkowego sliczny a te jej malunki ;-) ahh
i dzis dala brzuszek jak jej rosnie zdjecie.
madziulek nadal @ niema niewiem kiedy test zrobi...
she na betke dzis szla i niewiem co i jak
lamiav w szpitalu bo szyjka jej sie skraca
ael wydaje fortune na pieluchy ;-)
na wystaranych zdjecia dzieciaczkow kalinki i dominiki ;-) slodziaste sa zakochana jestem ;-)
a ja sie bycze i nic nie robie ;-) szkoda tylko ze mi dekoder nie dziala cos sie zje ba ło... wryy a naparawa 150zl... ahh

A DZIURKA WRACA po woli do nas na wystaranych sie odzywala ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ael, w dzień sobie radzę, cyce pełne to i spokój ;) Gorzej noc, ostatnie dwie do 2 maniana, bo Małą brzuszek bolał, masowanie, suszarka, ciepłe okłady... No i biedni rodzice, co nie mogli słuchać tych płaczów, bo się serce kroi. Oby dziś było lepiej, jak karmię to masuję, chyba pomaga.
Ja też mniej zestresowana, bo się sprawa z Chrzestnym wyjaśniła to i dziecko spokojniejsze.

Kochana wygoń małża do apteki po Bobotic i 8 kropelek daj przed jedzeniem i spaniem.

I piłka ręczna zaliczona i kolejny przedmiot z głowy ;-)

Ale ja bym sobie pograła w ręczną :/ Tak poza tym gratuluje zaliczenia :-)

A ja dziś obudziłam się z bólem brzucha jak na @, pewnie terz coraz częściej tak będzie. Ale później przeszło i byliśmy w mieście powydawać troszkę kasiorki :-).

No to prosta droga do porodu :-p

Atanku ja kupowałam parę rzeczy w tym pampersy to całość poszło za 90, ale pampersy kosztowały 60 zł.

Do góry