• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Chwilę starałam się tetry, ale strasznie mi się szybko budziła, dlatego teraz jak się przed kąpaniem obudzi to w tetrę, zawsze jeden mniej, ale i tak idą jak woda...
Teraz wiemy o co kaman to może będzie lepiej, uczymy się ;)
Tylko niech ten pępol odpadnie... kurcze, długo już..

to spróbuj piochatnina czy jakoś tak to sie nazywa. Tylko ważne żeby byla na wodzie. U nas ocenisept nie bardzo pomagał i lekarka zaleciła właśnie ten fiolet i już na 2 dzień wieczorem odpadł. Tylko ważne że stosuje sie go max 3 razy dziennie

DOSTAŁAM OKRES:( nie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh:( jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????

Karla nic z tobą nie jest... zrobienie dzidziusia to naprawdę loteria... jednym szybko się udaje innym nie... Ja też długo się starałam i proszę! Uszka do góry :*

U Iwaska spokój, jutro bądź pojutrze dostanie oksy, a tak to nic cisza.

Magdalena pisała, że jutro chyba wychodzą. Rejestrowali małego i zamiast Oliwiera mamy Bartosza XD

Lamia leży plackiem ale biedna się nudzi.

Karla, Grzanka biedne moje tulę :*, ale miejcie nadzieję, że to ostatni @ w tym roku ;-)

Sil jak Ci tam mamusiu idzie :-D

Fasola przesłałam, dzięki :*

Poszłam do Leclerca po pieluchu, ehh 0 90 zł lżejszy portfel....

O masz! A ciekawe skąd ta zmiana? :-D Ja mam brata Bartłomieja. :tak:

She jeszcze nie pisała co tam wyszło z tą Betką. Jak napisze to dam znać :tak:

A ja dostałam dzisiaj chyba z 50 gazet o dzieciach :szok: mąż jak niósł to pudło to klną na mnie ze szok :-D Ale przynajmniej będe miała co robić :-)

karla, grzanka Wy jeszcze młode dziewuszki jesteście, a co ja mam powiedzieć w tym roku stuknie mi 29 lat, jak strasznie żałuje, ze tak odkładałam dziecko, bo praca... bo coś tam a teraz co?też myślałam, jestem zdrowa, nigdy nie chorowałam a tu jakoś szczęście nie dopisuje:(

reklama
Ael nic nie mów o pampersach bo tylko portfel sam się zaciska jak trza kupić ;/

U nas na razie jest przejściowo, czekamy bo moja kuzynka ma nam podrzucić ok 200 sztuk pampersów niemieckich, ponoć jakiś dobrych. Dostaliśmy 210 sztuk wcześniej ale rozmiar 2, a te są za małe. Teraz zostało 190 zostało i kurzy się w pudle.

no to co straszysz ze 90 zl ;-P no 60 to co to za pampersy chyba ze 2 paczki ;-)

Nie kochana jedna paaczka 82 sztuki marki Pampers :-P

Ael ale ja ręcznej nie lubię :-p

Uciekam się położyć i trochę odpocząć bo usypiam na siedząco ;-)

Ja uwielbiam, kiedyś grałam w reprezentacji szkolnej na pozycji bramkarza. Nie chwaląc się byłam jedną z lepszych zawodniczek :-D

Chwilę starałam się tetry, ale strasznie mi się szybko budziła, dlatego teraz jak się przed kąpaniem obudzi to w tetrę, zawsze jeden mniej, ale i tak idą jak woda...
Teraz wiemy o co kaman to może będzie lepiej, uczymy się ;)
Tylko niech ten pępol odpadnie... kurcze, długo już..

Wiktorowi szybko kikut odpadł. Przyszła pielęgniarka, podważyła patyczkiem kosmetycznym i za 2 dni mieliśmy go z głowy. Kazała moczyć podczas kąpieli, podważać i psikać octeniseptem.
A do płaczu, zawijaj Dominisię ciasno w becik, skrępuj pieluchą tetrową rączki, jednocześnie zawiniesz pieluchę na brzuszku, co dodatkowo go ociepli. Jak zawiniesz i troszkę pobujasz na rękach powinna szybko usnąć. Połóż ją do łóżeczka i z becika nie odwijaj.

O masz! A ciekawe skąd ta zmiana? :-D Ja mam brata Bartłomieja. :tak:

Ponoć Magdalenie nie podszedł do końca pomysł Oliwiera więc młody został Bartkiem :-D

karla, grzanka Wy jeszcze młode dziewuszki jesteście, a co ja mam powiedzieć w tym roku stuknie mi 29 lat, jak strasznie żałuje, ze tak odkładałam dziecko, bo praca... bo coś tam a teraz co?też myślałam, jestem zdrowa, nigdy nie chorowałam a tu jakoś szczęście nie dopisuje:(

A jeszcze napisz mi, że jesteś już staruszką to wezmę i Cię trzasnę!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry