Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DOSTAŁAM OKRESnie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh
jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????
U Iwaska spokój, jutro bądź pojutrze dostanie oksy, a tak to nic cisza.
Magdalena pisała, że jutro chyba wychodzą. Rejestrowali małego i zamiast Oliwiera mamy Bartosza XD
Lamia leży plackiem ale biedna się nudzi.
Karla, Grzanka biedne moje tulę :*, ale miejcie nadzieję, że to ostatni @ w tym roku ;-)
Sil jak Ci tam mamusiu idzie
Fasola przesłałam, dzięki :*
Poszłam do Leclerca po pieluchu, ehh 0 90 zł lżejszy portfel....
Ja mam brata Bartłomieja. 

mąż jak niósł to pudło to klną na mnie ze szok
Ale przynajmniej będe miała co robić :-)Ael nic nie mów o pampersach bo tylko portfel sam się zaciska jak trza kupić ;/
no to co straszysz ze 90 zl ;-P no 60 to co to za pampersy chyba ze 2 paczki ;-)
Ael ale ja ręcznej nie lubię![]()
Uciekam się położyć i trochę odpocząć bo usypiam na siedząco ;-)

Chwilę starałam się tetry, ale strasznie mi się szybko budziła, dlatego teraz jak się przed kąpaniem obudzi to w tetrę, zawsze jeden mniej, ale i tak idą jak woda...
Teraz wiemy o co kaman to może będzie lepiej, uczymy się
Tylko niech ten pępol odpadnie... kurcze, długo już..
O masz! A ciekawe skąd ta zmiana?Ja mam brata Bartłomieja.
![]()

karla, grzanka Wy jeszcze młode dziewuszki jesteście, a co ja mam powiedzieć w tym roku stuknie mi 29 lat, jak strasznie żałuje, ze tak odkładałam dziecko, bo praca... bo coś tam a teraz co?też myślałam, jestem zdrowa, nigdy nie chorowałam a tu jakoś szczęście nie dopisuje![]()