mijenka
Fanka BB :)
mijenka ale w tej co sie zakochalam sa zabki na niej przyjrzyj sie ;-)na tej co dziecku kupilam bez zabek bo te zabkowe komplety drogie ze hej
ano faktycznie
ale tyle ich jest jakby ich nie było
pyscku co jest? ;*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mijenka ale w tej co sie zakochalam sa zabki na niej przyjrzyj sie ;-)na tej co dziecku kupilam bez zabek bo te zabkowe komplety drogie ze hej
ale tyle ich jest jakby ich nie było

i zapewne czeka mnie łykanie durnych tabletek .... po trzecie nie mam weny do pisania pracy na zaliczenie a tym bardziej mojej mgr :-( w ogóle ostatnio mam dziwne myśli na mój temat .. że jestem beznadziejna że nie umiem nic zrobić dobrze, że nie mogę dać mężowi maleństwa przez moje problemy ... i wszystko mnie denerwuje :-( i chce mi się płakać ... najlepiej jak się napije jakiegoś winka czy szampana to mi przechodzi na chwilkę ale ileż tak można ... ostatnio dobrze mi robią kąpiele z mężem bo wtedy rozmawiamy bardzo szczerze o wszystkim ... ale i tak mam złe myśli ... a odkąd przyśnił mi się mój mały synek ciągle mam przed oczami w pamięci jego ładną buźkę ... ehhh ... Przepraszam, że tak się wylewam i zawracam Wam głowę ale musiałam się gdzieś wygadać a wiem że u Was mogę bo pewnie Wy mnie zrozumiecie .. ehh...