• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hello jestem i ja :)
Neciuszku bedzie wszystko dobrze, zobaczysz...
Pok gratulacje ogromne, Ael mi dzisiaj napisala wiec w pracy sie ucieszylam jak nie wiem...
She trzymam &&&&
Ael dziekuje za przekazanie informacji :)
Magda@@@ to dobrze ze juz wszystko ok :)
Iwasku trzymam &&&&
Fifko dotrwasz do dnia kiedy Maly bedzie juz na tyle silny, zeby spotkac sie z rodzicami ;)
Atanku co słychać???
Pyszczku ani mi nie pisz takich rzeczy ze Ty jestes do niczego... Dobra i Kochana z Ciebie dziewczyna :**
Magdaleno sliczny Bartus :)
A ja testa kupilam ale cos mi sie wydaje ze nici z tego i czeka mnie znow dupek lub jakies inne tabletki ;( jutro sie wszystko okaze...

klari bo u nas w pokoju bedzie wykladzina zmieniana na panele by zdrowiej dla dziecka bylo bo wykladzina to tu jest od huhu nawet akwarium na nia wylalo i inne zeczy wiec nie wnikam po jego babci ona jest chyba... wiec jak zrobimy panele to zamiast biurka odrazu bedzie lozeczko i komoda dla Amelki ;-) karto znalazla jeden i dobrze bo na wiecej sily niemam ;-) wiekszosc na siedzaco robilam ale zawsze cos ;-) i uznalalm ze mam duzo kosmetykow 4 kosmetyczki pelne... jak wszystko popakowalam ;-)
Madziulek trzymam kciuki &&&&& za test ;-)

neciuszka ale ja pisalam i sie pytalam i mowilam co i jak nie widzialas posta ? nie denerwuj sie :*<przytul>

pok miala 2 kreski na tescie ;-) bylo zdjecie rano ;-)

Ostatnia edycja:
Wariatki kochane!
ja juz zapomnialam ile wy produkujecie za dnia. Poddalam sie po kilku stronach. Do tego sporo nowych twarzy, ktorych za jednym zamachem nie zapamietam.
poszlam na betke. Wynik jutro lub w czwartek (bo tu srody sa takie nie w pelni pracujace). Zrobilam drugi test ok 19 i zrobil sie pozytywny na maksa w kilka sekund. Nie wiem czemu ale troche mnie niepokoi, ze one sie tak oba biegusiem zrobily grubo pozytywne - czy forumowiczki zaciazone tez tak mialy czy musialy na zaciemnienie sie krech poczekac troche?

pok gratuluje po cichu ale takie tłuste krechy to normalnie musi byc faolka
moj wyjazd sie przełozył niestety ale ciesze sie bo jestem z wami

pok a twoj mial zle wyniki nasienia bo u mnie lekarz stwierdzil ze wszystko ok poza tym nadmiernym przodozgieciem ale m mial malo ruchliwych

Kwiatuszku, moj m. ma bardzo dobre nasienie i nigdy nie mielismy z tym problemu, wiec nie zglebialam nigdy tematu. Przez ostatnie 6 miesiecy bral make (mace) chociaz teraz mi sie przyznal, ze przez ostatni miesiac nie bral wcale.
u nas generalnie nigdy nie bylo zadnego problemu, poza tym, ze ciazy nie bylo - ja zdrowa (poza moze jednym jajowodem poskrecanym ale droznym), m tez zdrowy.

DOSTAŁAM OKRES:( nie wiem czy cos jest ze mna nie tak?? ehhh:( jestem zdrowa mam 22 lata za chwile... masakra... co robie zle??????????????????????

A jak dlugo sie staracie? W dzisiejszych czasach nawet do troche ponad roku mozna czekac na fasolke. Mi to zajelo 2,5. Wiem jak to boli i frustruje, wiec trzymam kciuki!

Dam znac od razu jak bede miala wyniki betki a jeszcze tez dla pewnosci sikne jutro rano.

Buziole

pok bedziemy czekac z niecierpliwoscia na wynik ;-) co do testow kolorow to przed @ 4 dni slaby dwa dni przed mocniejsza kreseczka w dniu @ ladne dwie 2 dni pozniej bardzo ciemne obydwie kreski tak to u mnie bylo choc ja 4 dni przed @ juz na betce bylam ;-) i wiedzialam ze juz jestem choc mialam w domku tyle testow ze chcialam je wykorzystac ;-)

Atan aaa to fajnie :-) życzę udanego remontu pokoiku
Ael ja też czekam na ten post.! ;-)
Pok to z niecierpliwością czekamy na wieści!!!!
Madziulek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby wyszły dwie krechy!

A u mnie @ jak nie było tak nie ma.. W sumie do jutra ma czas ale sutki mnie bolą o wiele bardziej niż zawsze i już długo bo kilka dni a zawsze było dzień dwa i też się dziś znowu zaczął biały śluz taki gęsty...

Duupa nie do jutra tylko do czwartku he he ja to potrafię liczyć.. ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry