• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wieczorowo:)

Oj chyba przechodze na inny tryb funkcjonowania...własnie wstałam z drzemki popołudniowej hehe, spałam od 18...:):) i teraz ide dalej spać

W poniedziałki po weekendzie jestem wyspana i mam powera ale od wtorku to bywało kiepsko ale nie spałam a teraz widze ze chyba zacznie się spanko popołudniowe...:):)
Wiec nie wim czy bede z wami bywac teraz hehe....
do 16 w pracy potem obiad, troche czasu z mezem i drzemka.....w zasadzie juz do rana...:):)
ciekawe jak długo tak pociągnę w tej pracy...mąż mówi żebym nie pracowała za długo bo nie chce zebym taka zmeczona chodziła...:):)

tak poza tym:
pyscek to chyba dzis taki dzien, bo jak mnie rano mąz zdenerwowąła tak chodziłam zła cały dzien wiec chyba aura nie sprzyja i głupie mysli się przyplątują....zobaczysz ze jutro bedzie lepiej:):)
Nieciuszka trzymam kciuki,żeby to jednak cukrzyca nie była....i żeby długo cię w szpitalu nie zostawili:):)
Magda jednak Bartosz....tez ładnie:)
Madziulek..trzymam kciuki za jutrzejszego testa:)
Fifka fajny brzuszek....( i pomyslec ze ja tez juz taki bym miała teraz..- asio głupie mysli...a sio:):):)
madzia dobrze że to tylko krwiak
klari gratuluje zaliczeń....czyzby studia na AWF bo widze zbieżnośc zajęc???
miq mi tez w tym roku stuknie 29 lat i juz mogłabym miec 2 dzieciaczki z tych poprzednich ciaż ale życie nie zawsze układa się tak jak chcemy i może to i dobrze,bo by było za idealnie....:):):)
pok​ ja robiłam w 29dc i od razu wyszły mi dwie krechy:):)

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
Ja sie tez powoli zegnam. Dzien pelen wrazen czas skonczyc :) dziekuje Wam wszystkim bardzo raz jeszcze! Kluje mnie dziwnie caly czas ale pewnie tak ma byc :)

Sle niesmiale fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sciskam wszystkie na placek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry