• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

pięknie nam się roczek zaczął, to napawa optymizmem :tak: pok do lekarza idziesz jeszcze potwierdzić? który to tydz? Tak się cieszę z każdej fasolki, jakbym Was znała od lat

reklama
Fasolka Netka chyba ma cukrzyce ciążową bo po obciążeniu glukozą wyszło jej po godzinie 200... (ja miałam 86 a norma jest do 104)

Netka właśnie pisała ze dopiero wzięli ją na oddział i czeka teraz na łóżko bo jest takie przepełnienie...

Cześć :-D

jeszcze mnie internet wku... mam podejrzenie cukrzycy bo mi źle obciążenie glukozą wyszło
cukrzyca ciążowa to nic groźnego...oczywiscie jesli sie potwierdzi diagnoza.
Moja przyajcioka to miała, to musiala na diecie być tylko. Potem chyba w 7 miesiącu musiała brać insulinę, ale wszystko po porodzie jej przeszło.
Trzymam kciuki żeby sie okazalo ze wszystko jest ok- ale jakby co to nie przejmuj się. Dzidzi to nie grozi ani Tobie. Ściskam mocno i daj znać koniecznie co i jak

Po pierwsze kciukasy za Netke! Co by bylo dobrze!!

pięknie nam się roczek zaczął, to napawa optymizmem :tak: pok do lekarza idziesz jeszcze potwierdzić? który to tydz? Tak się cieszę z każdej fasolki, jakbym Was znała od lat

wlasnie umawiam wizyte. za 10-15 min wszystko bede wiedziala :)
tydzien wynika, ze 4. (książkowo) czyli naprawde 2. (od owulacji) - zawsze mnie fascynowalo, ze takie zaklamane sa te tygodnie ciązy. Miesiaczke powinnam dostac wczoraj/dzis/jutro ale z taka betą chyba nie mam co na nią liczyć :))

slinie sie jak pies jakis oblesny! ohyda!
a takie ciagniecia w pachwinach i w brzuchu to rozumiem, ze normalne?

smieszna jest ta swiadomosc, ze nie jestem juz sama i troche nie umiem tego opisac, bo przeciez nie da sie tego czuc... to tylko swiadomosc, ze ktos jest ze mna caly czas. niesamowite.

Marocha dobrze prowadzona cukrzyca to faktycznie nic groźniego, gorzej jak są jakieś powikłania... a i sama dieta wcale nie jest taka miła... Choć fakt nie ma co się załamywać!

Pok No to zaciskam kciuki i koniecznie daj znać co tam ci gin powiedział!!!! :-D

Netka już na sale weszła i ma łóżeczko!

LAMIAV JUTRO WYCHODZI DO DOMU!! Już ją nic nie boli :tak:

Test sikany pozytywny zanim skonczylam sikac a beta 322 :)

Lalalalalala

Strasznie mi niedobrze i sie slinie na potege! :)

Lalalalalalalala

No to chyba już nie wątpisz w swoją fasolkę, co?
Gratuluje Dziubasie! :* :-) A suwaczek superaśny :-D

No mi roczek stuknął 4 stycznia! :tak: Ależ ten czas leci!! I weś się nie zrzyj z wami... :zawstydzona/y:

Widzisz, a ja muszę się z wami użerać XD XD XD XD XD XD XD XD

She tulę kochana :*

Madziulek pisała, że wyszła jej jedna krecha na teście, a w piątek do gina idzie.

U Iwaska bez zmian, czop nadal jej odchodzi, ma stale nieregularne skurcze. Aż dziwię się, że tyle ją trzymają, powinni już coś zrobić. Ciotka boi się, że skończy się cesarką.

A cukrzycę ciążową ma Iwasek.

Pok ślinotok to normalka, tylko się pilnuj żeby ci po brodzie nie ciekło bo jeszcze po pogotowie specjalne ktoś zadzwoni ;-)
Ciągnięcie w pachwinach, kłucie w jajnikach, bóle jak na okres, swędzenie i ból (.)(.) to normalka przyzwyczaj się ;-)
A Ty bierzesz teraz jakieś hormony?

reklama
Pok śliczny!! :-D No to termin masz na... wrzesień!!! :-) Będziesz wrześnióweczką :laugh2:

Ael no ja właśnie wiem ze Iwasek miała, pisałam ju to Netce.

Madziulek uszka do góry!! :tak: w końcu się uda!

A ja śniadanko właśnie sobie jem i na małża czekam...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry