• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a ja post napisałam i wcięło :szok:

pisałam Ael, że cudowny ten Twój Wiktorek, a szczególnie jak śpi z rozdziawioną buźką, i jeszcze zakochana jestem w tym pierwszym zdjęciu pod Twoją sygnaturką :-)

Test sikany pozytywny zanim skonczylam sikac a beta 322 :)

Lalalalalala

Strasznie mi niedobrze i sie slinie na potege! :)

Lalalalalalalala
no to super gratuluje !!!!!!! i zycze spokojnej donoszonej ciazy :-)

ael sliczny wiktorek ;-)

wiitam a ja mam lenia.. ale chce sie przejsc do zsu wypisac ta kartke by mi przelewali sianko na konto ;-)ale jeszcze z lozkka nawet nie wstaLAM ;-)

ZUS Do ktorej czynny bo dopiero glowe i siebie umylam i wlasnie skarpetki zalozylam ;-)
i mi kurcze noga drga zimno bo od wczoraj piec naprawiaja w kamienicy...:crazy:
donia ale ja o 2 poszla spac bo tv dzialal odziwo ;-)

witam panienki
Ael piekny wiktorek

Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek:)
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia

Fifka trzymam za ciebie kciuki
Iwasku czekam na Igorka

reklama
Dzień dobry wszystkim :-)
Pok GRATULUJĘ.!!!! I śliczny suwaczek
Fifka do jutra @ ma czas więc się jutro pewnie pojawi ;-)
Ael i Fifka to gratuluję roczku :-)
Netka szybko wracaj do nas!! :-)
Fifka to bardzo dobrze, że z Lamiav już jest dobrze i wychodzi :-)
Ael jaki on słodki nawet jak się ślini :-)
Kwiatuszek tylko wracaj szybko z fasolką. :-) Na pewno ci dobrze zrobi odpoczynek od tego wszystkiego. Tak, że odpoczywaj zamij się sobą i facetem i nie myśl o tym wszystkim.

A ja wczoraj wczoraj zaczęłam myśleć nad drugim kierunkiem studiów nad Fizjoterapią. Może od przyszłego roku zacznę na zaoczne tylko najpierw zobaczę jak te pójdą jak dobrze to dwa kierunki jak nie za bardzo no to ten skończę najpierw. :-)

Uciekam zjeść śniadanie, umyć się i ubrać bo o 13.00 wstałam dopiero :laugh2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry